Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αρνητικό τεστ

Ανέτοιμοι Αντζας - Πασαλής. Παιδαριώδη λάθη από τους "ερυθρόλευκους" που έχασαν χτες από τη Λάρισα με 2-3

Δείγμα... αρνητικό ήταν το χτεσινό φιλικό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Οι "ερυθρόλευκοι" αν και προηγήθηκαν χαλαρά 2-0 στο ημίχρονο στην επανάληψη... κατάφεραν να ηττηθούν 2-3, ανεβάζοντας το αίμα στο κεφάλι του Ντούσαν Μπάγεβιτς. "Εγιναν παιδαριώδη λάθη στην επανάληψη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σοβαροί και πετύχαμε δυο γκολ. Οι Πασσαλής, Αντζας δεν είναι ακόμη έτοιμοι, όμως προσπαθούν και μέρα με τη μέρα κερδίζουν το χαμένο έδαφος".

Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό στο 6', όταν ο Ιλια Ιβιτς με πέναλτι που κέρδισε ο Αλεξανδρής, νίκησε τον πορτιέρο της ΑΕΛ, Καλιγά.

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα ο Λουτσιάνο με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου.

Το β' μέρος ήταν ένα "σκοτσέζικο ντους" για τους Πειραιώτες. Οι παίκτες του Ζόραν Μπάμποβιτς "άνοιξαν" το παιχνίδι τους και στο 69' ο Προβίδας με πλασέ μείωσε το δείκτη του σκορ. Πέντε λεπτά μετά ο Πολωνός Κάσπερτσακ, με δυνατό βολέ ισοφάρισε. Η χαριστική βολή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 86' και πάλι από τον ταλαντούχο Προβίδα, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Οσον αφορά τον Πίτερ Οφορίκουε, ήταν εκτός ομάδας, παρακολούθησε τον αγώνα πίσω από τον πάγκο του Μπάγεβιτς, ενώ σήμερα απολογείται και αναμένεται αύριο βαρύ χρηματικό πρόστιμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ