Κυριακή 25 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περί ΣΥΝέπειας...

Ως "επιβράβευση" της "πολιτικής ωριμότητας και συνέπειας", χαρακτηρίζει σε δημοσίευμά της στην "ΑΥΓΗ" η Αν. Ζήγου (μέλος του γραφείου της Πολιτικής Κίνησης Ελληνικού του ΣΥΝ), τη σημαντική ενίσχυση των στελεχών και φίλων του ΣΥΝ, που μετείχαν στο ψηφοδέλτιο του υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιου, Ι. Εφραιμίδη, ο οποίος και εξελέγη τελικά δήμαρχος Ελληνικού!

Πράγματι πρόκειται για φοβερή... ΣΥΝέπεια! Οταν στηρίζεις εκείνον, που ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο ΔΣ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, χωρίς καμία γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού.

Και βεβαίως η "συνέπεια" γίνεται "ωριμότητα" αν θυμίσουμε ότι το ΔΣ του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά είναι εκείνο που μεθόδευσε το ξεπούλημα της παραλίας του Αγίου Κοσμά στον εφοπλιστή Ρέστη και στην εταιρία του για 12 χρόνια έναντι μισθώματος 1,5 εκατομμυρίου δρχ. το χρόνο.

ΣΥΝέπεια στην τακτική ενσωμάτωσης με το ΠΑΣΟΚ και... ωριμότητα "προσαρμογής" στις κυβερνητικές επιλογές για ξεπούλημα της παραλίας και του αεροδρομίου του Ελληνικού σε πολυεθνικές!

Αυτά, ακριβώς, που αντιπάλευαν, για χρόνια τώρα, ο Κ. Κορτζίδης και η "Δημοτική Συνεργασία"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ