Τρίτη 3 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ
  • Η Αχτιδική Επιτροπή Α Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 8 Νοέμβρη στις 10.00 π.μ. στον κινηματογράφο ΧΑΪ ΛΑΪΦ (Πλ. Κοραή) συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις εκτιμήσεις και τα συμπεράσματα από τις πρόσφατες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας,μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Η Αχτιδική Επιτροπή Κερατσινίου του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη 4 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,συζήτηση για την παρουσίαση της τελευταίας απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής για τις δημοτικές εκλογές και την ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων στο Κερατσίνι. Την παρουσίαση θα κάνει η Ελπίδα Παντελάκη,μέλος της ΚΕ.

Στην Κεφαλονιά

Συγκεντρώσεις μελών και οπαδών του Κόμματος με το ίδιο θέμα θα πραγματοποιήσει η ΝΕ Κεφαλονιάς του ΚΚΕ σε όλο το νομό.

- Την Παρασκευή 6.11 στο Ληξούρι στην αίθουσα του Δημαρχείου στις 8 μμ.

- Το Σάββατο 7.11 στην Ιθάκη στην αίθουσα του "Φήμιου" στις 6.30 μμ.- Την Κυριακή 8.11 στις 10 το πρωί στο Αργοστόλι στην αίθουσα του ξενοδοχείου "ΦΩΚΑΣ".

- Τη Δευτέρα 9.11 στην Ερισο στις 8 μμ.

- Την Τετάρτη 11.11 στη Σάμη στις 7.30 μμ.

- Την Πέμπτη 12.11 στον Ελιό στην αίθουσα της Κοινότητας στα Μαυράτα στις 7.30 μμ.

Στη Λιβαδειά

Ανάλογη συγκέντρωση μελών και οπαδών του Κόμματος πραγματοποιεί η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, την Πέμπτη 5.11.98,στις 7 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Λιβαδειάς. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ