Τετάρτη 11 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ξέσπασμα Μπάγεβιτς

Απογοητευμένος, παρά τη νίκη, είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την παρουσία του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Ιωνικό: "Αν υπήρχε ένα ματς που θα έπρεπε να το δείχνω στους παίκτες μου ως παράδειγμα προς αποφυγήν, σίγουρα θα ήταν αυτό. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και μας έλειπαν στοιχεία από προηγούμενα παιχνίδια. Δυστυχώς, γιόρτασαν πρόωρα την ήττα της ΑΕΚ και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού". Για να συνεχίσει το... ψαλτήρι ο Ντούσκο: "Ισως ακουστώ υπερβολικός, αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτή την εμφάνιση. Επρεπε να αποβληθούν δυο παίκτες του Ιωνικού για να καταφέρουμε να αλλάξουμε σωστά την μπάλα".

Οσον αφορά τον Ιλια Ιβιτς, δυσφόρησε για την αντικατάστασή του και έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια. Ολα δείχνουν ότι ο Σέρβος επιθετικός το καλοκαίρι θα είναι παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά.

Με πρόστιμο - μαμούθ 2 εκατομμυρίων δραχμών και τρίμηνη διακοπή συμβολαίου με αναστολή τιμωρήθηκε ο Πίτερ Οφορίκουε για την εβδομαδιαία... κοπάνα από τις εκδηλώσεις των "ερυθρολεύκων".

  • Δεν μπόρεσε η Πόρτο να νικήσει εκτός έδρας την Μπράγκα, για τη 10η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς (έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας). Τελικό σκορ 3 - 3 σε ένα δυνατό και επεισοδιακό παιχνίδι, στο οποίο ο Παουλίνιο Σάντος είδε την κόκκινη κάρτα, ενώ ο διαιτητής μοίρασε πολλές κίτρινες κάρτες.

Τον αγώνα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον Α όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ παρακολούθησαν 12.000 θεατές και οι "Πορτίστας" πέτυχαν τα γκολ με τους Μάριο Ζαρντέλ (22, 73) και Ζλάτκο Ζάχοβιτς (28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ