Τετάρτη 11 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Βαρύ κλίμα στην Παιανία

Αστραψε και βρόντηξε χθες ο προπονητής του Παναθηναϊκού Βασίλης Δανιήλ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο Καβαλιώτης τεχνικός σε ένα ξέσπασμα διαρκείας κατηγόρησε όσους ασκούν υπερβολική κριτική σε βάρος του Παναθηναϊκού αλλά και του ίδιου. Μίλησε για οργανωμένο σχέδιο εναντίον του, καθώς επίσης κατηγόρησε και μερίδα του Τύπου που υποβαθμίζει τις επιτυχίες και διογκώνει τις αποτυχίες. Μάλιστα ο κ. Δανιήλ προειδοποίησε ότι αν χρειαστεί θα πάρει διαφορετική θέση από τη διοίκηση.

Οπως γίνεται αντιληπτό η απρόσμενη ισοπαλία στο Καραϊσκάκη κόντρα στον περίπου.... διαλυμένο Εθνικό έχει ανοίξει τους "ασκούς του Αιόλου" στο πράσινο στρατόπεδο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Βαρδινογιάννης είναι πυρ και μανία από την αδιαφορία ορισμένων παικτών, όμως εξελίξεις δε θα έχουμε μέσα στη βδομάδα αφού προέχει ο αυριανός αγώνας κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τονίζουν ότι ενδεχόμενη αποτυχία στο παιχνίδι αυτό θα φέρει καρατομήσεις...

Οσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα ο Μπλένταρ Κόλα γυμνάζεται κανονικά και λογικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ο Μίκλαντ από Δευτέρα θα είναι "μάχιμος".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ