Τετάρτη 11 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Οι δύο μπορούν, οι άλλοι ελπίζουν

Η ΦΙΜΠΑ συζητάει τον περιορισμό των ευρωπαϊκών κυπέλλων και ειδικότερα του Κυπέλλου Κόρατς, αλλά αυτά από τη νέα περίοδο. Προς το παρόν, η τρίτη από πλευράς δυναμικότητας ευρωπαϊκή διοργάνωση, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σήμερα διεξάγονται οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στις 20.30 στη Ν. Σμύρνη τον Κεραυνό Λευκωσίας από τον οποίο είχε ηττηθεί στην Κύπρο με 65 - 76. Με νίκη οι "κυανέρυθροι" προκρίνονται στην επόμενη φάση κι απλώς την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο από τη γιουγκοσλαβική Ζελέζνικ.

Νίκη και μόνο νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες χρειάζεται ο Απόλλωναςπου υποδέχεται στις 19.00 τη Μακάμπι Ρα Ανανά. Οι ισραηλινοί είχαν νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 100 - 83, διαφορά που καλείται να καλύψει η ομάδα της Πάτρας για να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο. Στην Πάτρα το κλίμα δεν είναι πάντως το καλύτερο, καθώς επανήλθε στο προσκήνιο το σενάριο που θέλει τον Αμερικανό Ολιβερ να απομακρύνεται σε περίπτωση αποτυχίας.

Στην Κωνσταντινούπολη αγωνίζεται στις 18.00 το Ηράκλειο με αντίπαλο την Νταρουσάφακα. Οι Κρητικοί αν χάσουν τη διαφορά των τριών πόντων του πρώτου αγώνα (74 - 72) κινδυνεύουν ακόμα και με αποκλεισμό, καθώς η πρόκριση δε θα περνάει πλέον από τα χέρια τους. Ο Β. Αλεξανδρής δε θα έχει στη διάθεσή του τον Χάρβεϊ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στη Βοσνία αγωνίζεται "ο τραυματισμένος" από τα δεκάδες προβλήματα Παπάγου.Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στην Τούζλα, χωρίς προπονητή, χωρίς τον τραυματία Γ. Διαμαντόπουλο, χωρίς δεύτερο Αμερικανό και με τους υπόλοιπους παίκτες να ανεβαίνουν στο αεροπλάνο με βαριά καρδιά. Τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου είναι τεράστια, η Ομοσπονδία Ελλήνων Διαιτητών έστειλε τελεσίγραφο ότι δε θα ορίζει διαιτητές στα παιχνίδια του, αν δεν εξοφληθούν οι διαιτητές στους οποίους οφείλονται χρήματα ακόμα και από την περασμένη περίοδο, ενώ ο Αμερικανός Μουρ και ο Γερμανός Αριγκμπάμπου αναζητούν εργασία σε άλλη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ