Τετάρτη 11 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
"Πελάτης" η Ταϊλάνδη

Την τρίτη της νίκη επί της Ταϊλάνδης σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών στην τελευταία φάση της προετοιμασίας της, που πραγματοποιήθηκε στην Μπανγκόγκ, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που αρχίζει την Παρασκευή στην Ιαπωνία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τρίτο και τελευταία παιχνίδι επικράτησε του αντιπάλου του με 3 - 0 (15 - 2, 15 - 3, 15 - 10) και το ευχάριστο είναι ότι ο Κοβάτσεφ αγωνίστηκε και στα τρία σετ.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέλιος Καζάζης, επισήμανε: "Η χαμηλή δυναμικότητα της Ταϊλάνδης σίγουρα δε μας έδωσε το δικαίωμα να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Εμείς πάμε στην Ιαπωνία με στόχο να κερδίσουμε τα παιχνίδια του ομίλου μας".

Η Εθνική μας στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίστηκε με τους: Μποζίδη, Γκιούρδα, Χριστοφιδέλη, Κοβάτσεφ, Τσακιρόπουλο, Χατζηαντωνίου, Μιχαλόπουλο (λίμπερο), Αγγελίδη, Μητρούδη, Χριστοφορίδη, Γραμματικόπουλο, Κουρνέτα.

Η ελληνική αποστολή αναμένεται να φθάσει στην Ιαπωνία σήμερα τα ξημερώματα και από το Τόκιο θα μεταβεί οδικώς στο Καβασάκι όπου θα γίνουν τα παιχνίδια του ομίλου της. Υπενθυμίζεται ότι πρώτος αντίπαλος της χώρας μας είναι η Βραζιλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ