Πέμπτη 26 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ
Η νύχτα των Ιταλών

Οι ιταλικές ομάδες είχαν την τιμητική του στο πρώτο γύρο της Γ φάσης στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αφού Ρόμα, Μπολόνια και Πάρμα βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση.

Χωρίς νικητή έμεινε τελικά το γαλλικό ντέρμπι για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ μια και Μονακό και Μαρσέιγ αναδείχτηκαν ισόπαλες 2 - 2 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Πριγκιπάτο. Αντίθετα η άλλη "εμφύλια" διαμάχη μεταξύ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Ατλέτικο Μαδρίτης έληξε με νίκη της πρώτης με 2 - 1.

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Λίβερπουλ που ηττήθηκε στην Ισπανία από τη Θέλτα με 3 - 1 και πλέον έχει δύσκολη ρεβάνς. Αντίθετα αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκεται η Μπολόνια που επικράτησε της Μπέτις με 4 - 1. Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Ελβετία όπου Γκρασχόπερς και Μπορντό αναδείχτηκαν ισόπαλες 3 - 3, με τους Γάλλους να έχουν το πλεονέκτημα της ρεβάνς, ενώ τα ίδια ισχύουν και με τους Ιταλούς της Πάρμα που πήραν 1 - 1 από τηΡέιντζερς στη Σκοτία. Τέλος, η Λιόν επικράτησε στη Γαλλία της ΦΚ Μπριζ (1 - 0) ενώ η Ρόμα επίσης ίδρωσε μέχρι να επικρατήσει της Ζυρίχης με 1 - 0.

Ρεβάνς στις 8 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ