Πέμπτη 26 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Μπλαχίν και με τη... βούλα

Οπως αναμενόταν, επισημοποιήθηκε χτες η πρόσληψη του Ολεγκ Μπλαχίν από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την επίσημη (όσο και λιτή) ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, η συνεργασία των δύο πλευρών ισχύει ως τον Ιούνη του 2000. Πληροφορίες όμως υποστηρίζουν πως η "κιτρινόμαυρη" εταιρία διατηρεί ως οψιόν το δικαίωμα παραμονής του Ουκρανού μετά το καλοκαίρι. Ο ίδιος χθες απέφυγε να πει πολλά: "Την ΑΕΚ την έχω παρακολουθήσει μόνο ως θεατής. Πρέπει να δω τα προβλήματα από κοντά για να μιλήσω. Σίγουρα πάντως εκπληρώνει τις φιλοδοξίες μου. Τώρα θέλουμε πολύ δουλιά, λίγα λόγια".

Ο εντεταλμένος της πολυεθνικής, Δ. Μελισσανίδης, θα τον παρουσιάσει σήμερα το μεσημέρι στους παίχτες και τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μετά αναμένεται ο Μπλαχίν να κάνει και... προγραμματικές δηλώσεις στα ΜΜΕ. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο πρώτος του αγώνας θα είναι με αντίπαλο τον Αρη. Την ομάδα που, με τη νίκη της στην Τούμπα, στάθηκε η αφορμή ν' απολυθεί ο Μπλαχίν από τον έτερο "δικέφαλο" του πρωταθλήματος,τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ENIC, Μαρκ Τζόουνς, είδε την πρόσληψη του Ουκρανού ως ευκαιρία δημιουργίας εντυπώσεων και αποστολής μηνυμάτων. Σε μια προσπάθεια λοιπόν ν' αναστραφεί το σε βάρος της πολυεθνικής κλίμα, αλλά και να υπενθυμίσει πως το κέρδος είναι ο βασικός στόχος, δήλωσε: "Ξεκάθαρος στόχος μας παραμένει η κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδας που συνεπάγεται τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ENIC θα υποστηρίξει την ΠΑΕ ΑΕΚ 100% σ' αυτή την προσπάθεια".

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε εξώδικο στον Στεπάνοβιτς με το οποίο καταγγέλλει τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η "Ενωση" επικαλείται τρεις λόγους. Δηλώσεις του "Στέπι" κατά της διοίκησης, κακή φυσική κατάσταση μ' αρνητικά αποτελέσματα και τις κίτρινες κάρτες Κοπιτσή, Καλιτζάκη. Ετσι, μετά τους Κομνηνό, Ραβούση οι διαφορές και με το Γιουγκοσλάβο τεχνικό θα λυθούν από τη δικαιοσύνη. Μόνο που στην περίπτωσή του μάλλον θα εμπλακούν και οι υπερκείμενες αθλητικές αρχές, δηλαδή ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ