Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ελληνορωσικές μονομαχίες

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μ. και ο ΠΑΟΚ παίζει στη Σαμάρα με στόχο τη νίκη

Ελληνορωσικές "μονομαχίες" στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Α φάση της ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21.15 την ΤΣΣΚΑ, ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στις 18.15 στη Σαμάρα με την τοπική ομάδα, δυο παιχνίδια που θα μεταδώσει απευθείας το ΣΤΑΡ.

Ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει από καιρό την πρώτη θέση στον Γ όμιλο, αλλά ο Ντ. Ιβκοβιτς δεν εφησυχάζει. "Η ΤΣΣΚΑ είναι εφάμιλλη της εθνικής Ρωσίας, καθώς δίπλα στους δικούς της διεθνείς, έχει να παρουσιάσει τον Λευκορώσο Νταϊνένκο και τον Λετονό Βέτρα. Στα φετινά της παιχνίδια τη διακρίνει μια αστάθεια, με αποτέλεσμα να κερδίζει 30 πόντους εκτός έδρας την Ούλκερ και να χάνει στη Μόσχα από τη Ζαντάρ. Παραμένει όμως πάντα επικίνδυνη από τα 6.25 μ. και χρειάζεται προσοχή" υπογράμμισε χτες. Η ΤΣΣΚΑ στο πλαίσιο του ρωσικού πρωταθλήματος επικράτησε την Κυριακή στο Σανκτ Πέτερμπουργκ της Σπαρτάκ με 93-83, αλλά αν ηττηθεί σήμερα στο Φάληρο θα ελπίζει μόνο σε νίκη της Ούλκερ επί της Κίντερ στην Κωνσταντινούπολη, για να μείνει στην πρώτη τριάδα του Γ ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ

Μοναδική ευκαιρία να σπάσει την παράδοση που τον θέλει τα τελευταία τρία χρόνια να φεύγει ηττημένος στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει ο ΠΑΟΚ. Η Σαμάρα είναι η μόνη από τις 24 ομάδες της ευρωλίγκα που δεν έχει πετύχει νίκη μετά από εννιά αγωνιστικές. Οι Ρώσοι δεν ελπίζουν σε τίποτα και μαθηματικά χάνουν μια θέση στην ευρωλίγκα της νέας περιόδου, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το γόητρο. Αν μη τι άλλο θα προσπαθήσουν, αν και οι πληροφορίες θέλουν τους παίκτες της Σαμάρα να απειλούν με αποχή, καθώς είναι απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες. Ο Κ. Φλεβαράκης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιαννούλη, που δεν ταξίδευσε στη Ρωσία, ενώ ενδέχεται να προφυλάξει τον τραυματία Κολντεμπέλα, ώστε να τον έχει ετοιμοπόλεμο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ