Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-3 (1-1)
Σκόνταψε σε μπλόκο...

Ο ΟΦΗ σκόνταψε στο... μπλόκο της Νίκαιας και έμεινε έξω από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ο Ιωνικός δίκαια κέρδισε με 3-2 μέσα στο Ηράκλειο και πανηγυρίζει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και μια πολύ καλή εμφάνιση. Υπό άσχημες καιρικές συνθήκες και σε βαρύ γήπεδο αμφότερες οι ομάδες παρουσίασαν τον καλό εαυτό τους και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το ενδιαφέρον ήταν αυξημένο.

Στο πρώτο ημίχρονο απόδοση και ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήγαν στ' αποδυτήρια μ' ένα γκολ υπέρ τους. Υστερα από περίπου δίλεπτη πολιορκία οι "ασπρόμαυροι" με πλασέ του Ντιάρα άνοιξαν το σκορ (38'). Στην επανάληψη ο Νιόπλιας είδε την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι (55'), αλλά κυρίαρχος της συνάντησης ήταν ο Ιωνικός. Η υπεροχή του καρποφόρησε στο 70' μ' έναν "κεραυνό" του Αντριόλι, σ' απευθείας χτύπημα φάουλ.

Ετσι χρειάστηκε η διαδικασία της παράτασης για να κριθεί η πρόκριση. Στο 112' ο Μουτσοντρίγκο έκανε το 1-2 και έξι λεπτά αργότερα, ύστερα από τραγικό λάθος του Γιαλαμά, ο Αφεντουλίδης το 1-3. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν είναι να μειώσουν σε 2-3 με τον Τσιαντάκη (118').ΟΦΗ: Γιαλαμάς, Σταυρακάκης, Παπαδόπουλος, Αδάμος, Παυλόπουλος, Ντιάρα Μοχ. (105' Τσιαντάκης), Βάργκας (80' Ανταμτσικ), Μαρινάκης, Νιόπλιας, Αναστασίου, Μίτιτς (100' Παπαγιαννάκης).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Πουρλιοτόπουλος, Παχατουρίδης, Ξανθόπουλος, Οφρυδόπουλος, Κλάεβιτς, Ροντρίγκεζ, Αφάς (45' Σταμπουλής), Αντριόλι, Βαβίλης, Μπρούστερ (60' Αφεντουλίδης), Φρούσσος (60' Μουτσοντρίγκο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ