Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ
Οι ακριβοπληρωμένοι κόντρα στους απλήρωτους...

Με την ιταλική Λάτσιο κληρώθηκε ο Πανιώνιος

Δεν έφθαναν τα χίλια μύρια οικονομικά προβλήματα για τον Πανιώνιο, ούτε η τύχη πλέον δεν τον θέλει... Η χαρά που περίμεναν από τη Γενεύη στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπελλούχων, δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα αυτό που έφθασε ήταν παγωμάρα στο άκουσμα της αντιπάλου. Λάτσιο λοιπόν και ό,τι χειρότερο για τους "κυανέρυθρους". Και τι τραγική ειρωνεία... Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας που κατέβηκαν σε απεργία προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους, καλούνται να αντιμετωπίσουν την πλουσιότερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και ίσως και στον κόσμο. Την ομάδα που πλήρωσε το καλοκαίρι 32 δισ. δρχ. για τις μεταγραφές παικτών και μόνο. Με αστέρια όπως ο Βιέρι, ο Μιχαϊλοβιτς, ο Νέγκρο, ο Ντε λα Πένια, ο Μπόκσιτς, ο Φερνάντο Κόουτο... οι "Λατσιάλι" θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παρ' όλα αυτά, οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, αφού ούτως ή άλλως ήδη έχουν πετύχει πολλά με την παρουσία τους και μόνο στους "8" μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Αγγλος τεχνικός Ρόνι Γουίλαν, μόλις έγινε γνωστός ο αντίπαλος τόνισε: "Τα πράγματα είναι δύσκολα για μας, αφού τύχαμε με μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Μπορεί να έχουμε λίγες ελπίδες για πρόκριση, όμως θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας και στις δυο αναμετρήσεις".

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 4 Μάρτη στο "Ολίμπικο" της Ρώμης και η ρεβάνς στις 18 του ίδιου μήνα στη Νέα Σμύρνη. Τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι: Τσέλσι (Αγγλία) - Βελερένγκα (Νορβηγία), Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία) - Μακάμπι Χάιφας (Ισραήλ), Βάρτεκς Βάραζιν (Κροατία) - Μαγιόρκα (Ισπανία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ