Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ -ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Νέα έκπληξη η Μηχανιώνα

Απέκλεισε την Παναχαϊκή. Καρδιοχτύπησε ο ΠΑΟΚ στο Αίγιο

Ο Πανηλειακός και η Μηχανιώνα δημιούργησαν τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στη χθεσινή μέρα κυπέλλου. Το συγκρότημα του Γιάννη Κυράστα πέρασε άνετα από την Καβάλα, ενώ ο Ποσειδώνας μετά την ΑΕΚ πέταξε εκτός θεσμού και την Παναχαϊκή. Ας δούμε αναλυτικά τα ματς:

  • Στην Καβάλα το ματς της τοπικής ομάδας με τον Πανηλειακό στα χαρτιά ήταν ντέρμπι. Αμ δε! Οι Πελοποννήσιοι πέρασαν σαν... σίφουνες και με τρία γκολ (3 - 0) πήραν θριαμβευτική πρόκριση. Ολα τα... λεφτά ήταν το δεύτερο ημίχρονο οπότε οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τα τρία γκολ. Στο 63' με τον Φερεκίδη, δύο λεπτά αργότερα με τον Σαπάνη και στο 72' με τον Ροζάλες.
  • "Καρδιοχτύπησε" ο ΠΑΟΚ στο Αίγιο μέχρι να φτάσει στη νίκη με 3 - 1 στην παράταση. Ο κανονικός αγώνας έληξε 1 - 1 (Κομίνχεζ 11' - Σπανός 38') όμως στην παράταση ο "δικέφαλος" πιο έμπειρος κατάφερε να πάρει τη νίκη με δύο ακόμη τέρματα των Κομίνχεζ 102', Καφέ 114'. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν 7.000 θεατές!
  • Αλήθεια, πού το πάει η Μηχανιώνα; Μετά την ΑΕΚ η Παναχαϊκή ήταν το νέο "θύμα" της. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1 - 1 (Γιοβάνοβιτς 56' - Αβραμίδης 64') στην παράταση τίποτα δεν άλλαξε και στη διαδικασία των πέναλτι ο Ποσειδώνας πήρε την πρόκριση με 8 - 7.
  • Ματς θρίλερ και στη Μυτιλήνη όπου επίσης στη διαδικασία των πέναλτι ο Αιολικός επιβλήθηκε της Αναγέννησης Καρδίτσας 5 - 4 (0 - 0 κανονικός αγώνας)
  • Στο Αργος ο Αθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (Ντασίλβα 8'), οι "λόρδοι" βρήκαν τη δύναμη να πάρουν τη νίκη με δύο γκολ των Αναστασίου 29', Κάπα 38' (2 - 1).
  • Στο Καλοχώρι οι Λύκοι επικράτησαν 2 - 1 της ΕΑΡ (Ντάμπιτς 12', Κάκογλου 75' - Φυσσέας 35'), ενώ στη Λάρισα η ομώνυμη ομάδα ...τρόμαξε να νικήσει τους Αμπελόκηπους στην παράταση 1 - 0 (Αβραμούλης 111').

Τέλος, η Καλαμάτα επικράτησε εύκολα της Μαρκό 2 - 0 ενώ ο ΑΟ Καρδίτσας 2 - 1 τον Παναιτωλικό που είναι σε συνεχή πτώση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ