Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2-1
Πρόκριση με αγγαρεία

"Παγωμένη" πρόκριση του Παναθηναϊκού που κέρδισε χθες στο ΟΑΚΑ τον Πανελευσινιακό με 2-1. Περισσότερο από... κεκτημένη ταχύτητα, παρά λόγω απόδοσης, οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν, από έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Η έλλειψη φιλάθλων και ο καιρός δημιούργησε άσχημη διάθεση, που μεγάλωσε από την απουσία θέλησης και θεάματος.

Τα "σημάδια" της κρίσης που μαστίζει την "πράσινη" ομάδα ήταν εμφανή. Οι παίχτες της έμοιαζαν να κάνουν αγγαρεία, να μην μπορούν με την απόδοσή τους να "ζεστάνουν" τους ελάχιστους φιλάθλους. Επιβεβαίωση του κανόνα οι λιγοστές εξαιρέσεις απ' τις οποίες προήλθαν και τα δύο γκολ. Το 1-0 από τον Βαζέχα (29') και ο διπλασιασμός, από πλασέ του Ασάνοβιτς (89'), μετά από εκπληκτική ενέργεια του Λυμπερόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιρώνη στις καθυστερήσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκούμας (52' Βόκολος), Αλεξόπουλος, Μιλόγεβιτς, Κιάσσος (46' Αποστολάκης), Ασάνοβιτς, Σιμπνιέφσκι (73' Κόλα), Μίκλαντ, Βαζέχα, Λυμπερόπουλος, Λαγωνικάκης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μαυρίδης, Σταματής (60' Ψωμάς), Τζιβελέκης (56' Γκιλέκας), Τσιρώνης, Δημητριάδης (78' Αναστασόπουλος), Κούτσης, Ουάνγκα, Χατζηδημητρίου, Ζελενίτσας, Κακλαμάνος, Αμπονσάι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ