Τρίτη 22 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ 1 - 4
Με άνεση και εμφάνιση

Πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι και οι άνθρωποί της περίμεναν, η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Εθνικού στο Καραϊσκάκη με 4-1. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς (και του Γκρέταρσον στην Ελλάδα; ) οι "κιτρινόμαυροι" απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και πήραν αυτό που ήθελαν. Ετσι αξιοποίησαν τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και έδιωξαν το άγχος ότι μετά από μια επιτυχία επί μεγάλου αντιπάλου έρχεται η γκέλα.

Αυτό που είχε ζητήσει ο Μπλαχίν από τους παίχτες του (γρήγορο γκολ) έγινε πραγματικότητα. Μόλις στο 3' ο Κασάπης μ' απευθείας χτύπημα φάουλ άνοιξε το σκορ. Ενδεκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι "πάγωσαν" αφού ένα αυτογκόλ από τον Γκρέταρσον έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οχι όμως για πολύ. Η διαφορά δυναμικότητας απεικονίστηκε στο δείκτη του σκορ. Μ' έξοχα τέρματα των Μπατίστα (17', 55'), Ζήκου (καθυστερήσεις α') η ΑΕΚ κατέκτησε τους τρεις βαθμούς.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Γιαλεσάκης, Γεωργαμλής, Παπαδόπουλος, Βούζας (46' Βιτεβής), Σταυρακάκης, Ντερτινής, Κουμπής (72' Τασιούλας), Μαχαίρας, Τ. Δημόπουλος (46' Χαραλαμπόπουλος), Κομιώτης, Κόντης.

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Λάκης, Μάρκος (74' Ζουμπούλης), Μπαμπούνσκι, Κωστένογλου, Σαβέφσκι (64' Σέμπουε), Κοπιτσής, Ζήκος, Γκρέταρσον, Μπατίστα, Κασάπης (39' Δώνης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ