Τρίτη 22 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ
Λευκός... Πύργος

Ο ΠΑΟΚ άλωσε τον Πύργο, κερδίζοντας τον Πανηλειακό. Νίκη - βάλσαμο για ΠΑΟ

Η Θεσσαλονίκη του πάει "γάντι". Ο λόγος για τον Ολυμπιακό που μετά την "άλωση" Τούμπας και Χαριλάου ήρθε η σειρά του Καυτατζόγλειου και του Ηρακλή να γνωρίσουν την ήττα.

Χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερα οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Α εθνικής μετά από 14 αγωνιστικές.

Στα άλλα ματς:

Ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο άλμα προς την κορυφή με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον Πύργο. Δυο... παρεξηγημένοι μέχρι πρότινος παίκτες, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και ο Μίρκο Τάκολα, ήταν οι "σωτήρες" για τον δικέφαλο που βαδίζει από το καλό στο καλύτερο και κάνει όνειρα "Τσάμπιονς Λιγκ".

Δυο Πολωνοί... καθάρισαν για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Απόλλωνα. Ο παλιός Κριστόφ Βαζέχα σημείωσε δυο γκολ ενώ ο... νέος Ιγκορ Σιμπνιέφσκι πέτυχε χατ τρικ! Τα χαμόγελα ήρθαν και πάλι στο τριφύλλι μετά την πεντάρα σε βάρος της ελαφράς ταξιαρχίας που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.

Η Σκόντα Ξάνθη συνέχισε την προέλασή της. Στην έδρα της κέρδισε έστω και με άγχος τον Πανιώνιο με μόνιμο σκόρερ πλέον τον Θωμά Κυπαρίσση. Αλήθεια πού το πάει φέτος το συγκρότημα του Γιάννη Μαντζουράκη;

Κακή παρένθεση ήταν για τον Αρη η ήττα από τον Ολυμπιακό. Χθες οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου πήραν μια σπουδαία νίκη στη Βέροια καικυρίως ψυχολογική ανάσα.

Ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο, πήρε ο ΟΦΗ από τον Ιωνικό που αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ δεν κατάφερε κάτι καλό.

Τέρματα, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην Ελευσίνα η ομώνυμη ομάδα και η Καβάλα.

Τέλος στον Κορυδαλλό, η Προοδευτική με τον Νίκο Αλέφαντο στον πάγκο, έχει πάρει... φόρα και επικράτησε με άνετο σκορ του Εθνικού Αστέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ