Πέμπτη 24 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ιστορίες της Παραμονής

Ποιος έχει διάθεση, παραμονή σήμερα, για ταινίες; Σίγουρα θα υπάρχουν μερικοί που μετά τις ευχές, το οικογενειακό τραπέζι θα επιθυμούν να ξαποστάσουν και να αποφορτιστούν από τη συγκίνηση. Ετσι λοιπόν από το STAR στις 21.00 θα δούμε το "Πάρτι φαντασμάτων" του Ρίτσαρντ Ντόνερ.

Ο Φρανκ Κρος, ένας διευθυντής τηλεοπτικού δικτύου, βλέπει τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν με τρόμο γιατί η διάθεση του και το νευρικό σύστημα είναι σε κακό χάλι. Αυτός, ο άνθρωπος έχει μείνει εντελώς μόνος. Το μόνο πια που τον απασχολεί μέσα στην απέραντη ερημιά του είναι μια πανάκριβη παραγωγή που πρόκειται να ανεβάσει και είναι μια μοντέρνα μεταφορά του "Σκρουτζ".Σταδιακά, ο μοναχικός αυτός άνδρας, θα ταυτιστεί με τον κακό και γρουσούζη ήρωά του. Μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη διασκευή του γνωστού και αγαπητού μυθιστορήματος του Καρόλου Ντίκενς. Με τον Ρόμπερτ Μίτσαμ..

Από την ΕΤ 1 στις 02.30 "Ενα αστέρι γεννιέται" του Φρανκ Πίρσον.

Ενας διάσημος σταρ της ροκ, ανακαλύπτει μια άσημη τραγουδίστρια και την ερωτεύεται. Η, μέχρι πρότινος άγνωστη, καλλιτέχνιδα θα ζήσει τον έρωτά της, θα παντρευτεί αλλά ταυτόχρονα με σταθερά βήματα θα ανεβαίνει συνεχώς στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ενώ ο άνδρας της θα το ρίξει στο ποτό και θα κατρακυλήσει από τα σκαλοπάτια της επιτυχίας. Μια ταινία που θυμίζει την ιστορία του Πυγμαλίωνα και της Γαλάτειας, μια ταινία πλημμυρισμένη με την εξαιρετική φωνή της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.

Από την ΕΤ 3 στις 20.30 "Είναι μια υπέροχη ζωή" του Φρανκ Κάπρα.

Ενας νεαρός άνδρας αποφασίζει να αυτοκτονήσει παραμονή Χριστουγέννων. Ο φύλακας άγγελός του παρεμβαίνει και τον πείθει ότι οφείλει να ζήσει, θυμίζοντάς του όλα τα καλά που έχει κάνει μέχρι τότε. Με τον Τζέιμς Στιούαρτ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ