Τετάρτη 13 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τελευταίες παραστάσεις

Τις τελευταίες τους παραστάσεις πραγματοποιούν κάποια από τα σχήματα, που ζέσταναν τα κρύα βράδια του χειμώνα, που προηγήθηκαν. Παραστάσεις, που, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, παρατείνονται, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όσοι δεν πρόλαβαν. Ετσι, η αυλαία στην "Ιερά Οδό" δε θα πέσει στις 17 Ιανουαρίου, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά, καθώς στις παραστάσεις που απομένουν οι θέσεις είναι προκρατημένες, θα δοθούν πέντε έκτακτες παραστάσεις μέχρι τις 24/1. Οι Γιώργος Νταλάρας, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Γιάννης Βαρδής για μια ακόμη βδομάδα σε μια γοητευτική μουσική σύμπραξη.

  • Παράταση και για το "τρικάβαλο", μέχρι τις 30 του Γενάρη στη "Σφεντόνα" (Αλεξάνδρας 22). Ενα τρίωρο πρόγραμμα γεμάτο κέφι, μουσική, χιούμορ, νοσταλγία και καινούριες συνθέσεις από τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά.Στο πρόγραμμα, εκτός από τις παλιές επιτυχίες της "τρικάβαλης" παρέας, παρουσιάζεται και η καινούρια δισκογραφική παραγωγή των Γ. Ζουγανέλη - Σ. Μπουλά "Εκθεση ιδεών", ενώ την τελευταία μέρα του Γενάρη θα παρουσιαστεί ζωντανά ο καινούριος δίσκος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη έως Κυριακή. Ωρες: Τετάρτη - Σάββατο: 10.30 μμ, Κυριακή (λαϊκή απογευματινή): 8 μμ.
  • Την Κυριακή θα πέσει η αυλαία στη μουσική σκηνή "Δίπλα στο ποτάμι" (Λ. Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι), καθώς ολοκληρώνουν τις παραστάσεις τους οι "Πυξ Λαξ".Ωρα έναρξης 10.30 μμ.
  • Την ίδια μέρα ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους οι "Συνήθεις Υποπτοι" στο "Χαμάμ" (Δημοφώντος 97, Ανω Πετράλωνα).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ