Τετάρτη 20 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Εσκασε μύτη" ο "στρατηγός"

Είχε καιρό να εμφανιστεί δημοσίως ο "στρατηγός" και ανησυχήσαμε...

Είπαμε, μήπως, το πήρε τόσο κατάκαρδα, για το "στραπάτσο" του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση, που ντρεπόταν να "βγάλει κεφάλι στην κοινωνία".

Να, όμως, που ο Θ. Τσουκάτος "έσκασε μύτη". Πήγε στη Λάρισα - ατρόμητος... ο Θόδωρος, επέστρεψε στον "τόπο του εγκλήματος", όπου είχε παλιότερα κηρυχτεί "περσόνα νον γκράτα" - κι άνοιξε πάλι το στοματάκι του...

Αφού δήλωσε ότι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα "σκίσει" ξανά ο Κ. Σημίτης, ασχολήθηκε με τις μαθητικές καταλήψεις και τις νέες αγροτικές κινητοποιήσεις. Για τους μαθητές, πάντως, τόνισε την "αταλάντευτη στάση" της κυβέρνησης στην υλοποίηση της "εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης" και όσον αφορά τους αγρότες, μίλησε για "μειοψηφικές δυνάμεις που αντιπαρατίθενται στην κυβερνητική πολιτική", ψάλλοντας, ταυτόχρονα, το "Ωσαννά" στην Ευρωπαϊκή Ενωση, που "σώζει τους Ελληνες αγρότες"!

Ε, ρε Θόδωρε, αν σε "χαιρόμαστε" είναι γιατί, στα λόγια, δεν "κωλώνεις" ποτέ! Να σε δούμε, όμως, τι θα λες και τι θα κάνεις, όταν σε λίγες μέρες, τα τρακτέρ θα "οργώνουν" τους δρόμους. "Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου, στρατηγέ...".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ