Τετάρτη 19 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηχοι του χειμώνα

Τραγούδια ανέκδοτα, από το νέο της δίσκο, που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, παρουσιάζει από σήμερα μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου, η Ελλη Πασπαλά στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός). Η μουσική είναι τουΠαναγιώτη Καλατζόπουλου και οι στίχοι των: Θοδωρή Γκόνη, Μιχάλη Γκανά, Αρη Δαβαράκη, Ελένης Ζιώγα.Θα ακουστούν ακόμη αγαπημένα τραγούδια από τη μέχρι τώρα καλλιτεχνική πορεία της Ε. Πασπαλά, τραγούδια του Μ. Χατζιδάκι και των: Σταμάτη Κραουνάκη, Νίκου Ξυδάκη, Νίκου Πορτοκάλογλου, Ορφέα Περίδη και Στάμου Σέμση.

  • Στο Μουσικό Θέατρο "δίπλα στο ποτάμι" (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι), θα μας κρατήσει συντροφιά για 3 τετραήμερα ο Νίκος Ζιώγαλας.Από την Πέμπτη και μέχρι και την Κυριακή, θα παρουσιάσει τραγούδια από τις 5 δισκογραφικές του δουλιές, παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, καθώς και τραγούδια φίλων του. Ο τελευταίος δίσκος του τραγουδοποιού "Παλιοί λογαριασμοί", που αποτελεί ανθολογία τραγουδιών του από ολόκληρη την πορεία του στη δισκογραφία, δίνει ακριβώς την αίσθηση του ήχου του Ν. Ζιώγαλα. Στο"Μουσικό Θέατρο" εμφανίζονται μαζί του οι μουσικοί: Κ. Στρατηγόπουλος, Β. Βέκιος, Χ. Σταματίου, Δ. Χριστόπουλος, Δ. Κοριαλάς.
  • Ανήμερα την Τσικνοπέμπτη (27/2), ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στη "Σφεντόνα" (Λεωφ. Αλεξάνδρας 22) ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Διονύσης Σαββόπουλος.Στις 39 παραστάσεις τους, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα 2,5 ωρών με παλιά και νέα τους τραγούδια.
  • "Νέα γη" στο χώρο του ήχου, της ερμηνείας και της μουσικής απόλαυσης, δημιουργεί η Νένα Βενετσάνου κάθε Πέμπτη βράδυ (11μμ) στο Μουσικό Σπίτι"Δίαυλος" (Δράκου 9). Μαζί της οι: Μάνος Αβαράκης (πνευστά), Λάμπρος Ντούσικος (κλασική κιθάρα) και Τζένη Ντούρου (κρουστά). Στον ίδιο χώρο κάθε Δευτέρα βράδυ, φιλοξενείται ο Δημήτρης Σκουλάς.Θα μας ταξιδέψει στην παραδοσιακή μουσική της Κρήτης και όχι μόνο. Κάθε βράδυ Κυριακής, το σεργιάνι στις γειτονιές του Μ. Χατζιδάκι,αναλαμβάνουν οι: Δ. Ντάσιος, Δ. Φωτοπούλου με τη σύμπραξη του Τ. Κωνσταντακόπουλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ