Πέμπτη 4 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αγωνιστική συνάντηση σε κοινό συλλαλητήριο

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας). -

Για άλλη μια φορά οι 300 εργαζόμενοι της επιχείρησης λευκού κρέατος "Κελαϊδίτης και ΣΙΑ",στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας, αντιμετώπισαν τον εμπαιγμό και την κοροϊδία της κυβέρνησης και της Αγροτικής Τράπεζας, που έδειξαν ότι δεν τους ενδιαφέρει η τύχη εκατοντάδων οικογενειών και η συρρίκνωση του κλάδου και παρέπεμψαν την επίλυση του προβλήματος στο αόριστο μέλλον.

Οι εργαζόμενοι, μετά και τη χτεσινή 2ωρη κατάληψη του υποκαταστήματος της ΑΤΕ στη Χαλκίδα, δήλωσαν αποφασισμένοι να μη γίνουν "μπαλάκι" ανάμεσα στους εργοδοτικούς εκβιασμούς και τα αντεργατικά παιχνίδια υπουργείου και Τράπεζας και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να δοθεί λύση στα προβλήματα του κλάδου με παρέμβαση του υπουργείου Γεωργίας.

Στο μεταξύ, σε σύσκεψη σωματείων και Εργατικού Κέντρου, στην οποία συμμετείχαν τα ΔΣ των σωματείων του "Μιμίκου", του "Κελαϊδίτη", της "ΣΥΝΚΟ", της "ΔΑΡΙΓΚ", των "Ναυπηγείων Χαλκίδας", αλλά και του σωματείου της "Ελληνικής Εταιρίας Μπισκότων", αποφασίστηκε συλλαλητήριο την ερχόμενη Τρίτη, στις 6μ.μ., στη Χαλκίδα και 2ωρη στάση εργασίας, από 10 π.μ. έως 12 μ., στις παραπάνω επιχειρήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ