Πέμπτη 4 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διώξεις στο ΜΑΚΡΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .-

Με ψευδή και ανυπόστατα εξώδικα που αποστέλλει συνεχώς σε συνδικαλιστές η πολυεθνική ΜΑΚΡΟ,προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους και να τους αποτρέψει από τη συμμετοχή τους στα κοινά καθώς και από τη δραστηριοποίησή τους στο σωματείο. Παράλληλα με τις συνεχείς ανυπόστατες παρατηρήσεις και εξώδικα, προσπαθεί να δημιουργήσει φάκελο παραπτωμάτων για τους "ενοχλητικούς" συνδικαλιστές εργαζόμενους, ώστε να τον χρησιμοποιήσει για την αιτιολόγηση μιας παράνομης και καταχρηστικής απόλυσης.

Την επαναλαμβανόμενη αυτή πρόκληση της πολυεθνικής καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΔΣ της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας ότι "αυτούς τους στόχους εξυπηρετεί και το τελευταίο εξώδικο που στάλθηκε στον ταμία του σωματείου μας και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας".

"Στο προκλητικό ύφος και στο ψευδές περιεχόμενο του εξώδικου απαντάμε με τη δράση μας για καλύτερες συνθήκες δουλιάς, αναδεικνύοντας παράλληλα τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο ΜΑΚΡΟ", καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ