Κυριακή 7 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολυθεματικές Εκδηλώσεις

Στην πρεμιέρα των Πολυθεματικών Εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν συναυλίες, θέατρο, κινηματογράφο, το Σάββατο 13 του Φλεβάρη θα παρουσιαστεί η ταινία του Βασίλη Βαφέα "Ανατολική περιφέρεια" και η ταινία μικρού μήκους "Νεκρή Ζώνη" του Κυριάκου Τοφαρίδη.

  • Στις 27 του Φλεβάρη θα παρουσιαστεί η ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου "Μια αιωνιότητα και μια μέρα",καθώς και η ταινία μικρού μήκους του Δημήτρη Δήμου "Ο ταυρομάχος".

Στις 6 του Μάρτη ο Δημήτρης Τσεκούρας και η Κατερίνα Παπακωνσταντίνου ερμηνεύουν τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλιά, καθώς και τραγούδια νέων κυρίως συνθετών.

Στις 13 του Μάρτη μια βραδιά τζαζ με το συγκρότημα του Θανάση Ζέρβα "Σεξτέτο Τζαζ".

Στις 20 του Μάρτη, ο Κώστας Μάντζιος και η Ερωφίλη παρουσιάζουν μικρά αφιερώματα στους Γιώργο Σταυριανό και Γιάννη Σπανό.

Στις 27 του Μάρτη θα παρουσιαστεί μια παράσταση παντομίμας του Κάιο Βελτζ για μικρούς και μεγάλους, με έξι σκετς: "Η πυραμίδα", "Ο ασφαλιστής", "Στο χειρουργείο", "Ευρω-αμάν", "Κάτσε πάνω", "Σαμουράι".

Στις 3 του Απρίλη, η Ομάδα Νεανικής Πολυέκφρασης Αρκαδίας "Ελευσης" θα παρουσιάσει το έργο του Κ. Βάρναλη "Το ημερολόγιο της Πηνελόπης".

Οι παραπάνω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 8 το βράδυ. Στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργούν εκθέσεις και βιβλιοπωλείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ