Τρίτη 9 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Δεν αρέσει, όμως... κερδίζει

Ο ΠΑΟ 5η συνεχόμενη νίκη στον Πύργο. Παρελθόν ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ. Στη θέση του ο Αρι Χάαν

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην... αρέσει, όμως κερδίζει. Το συγκρότημα του Βασίλη Δανιήλ ξεκίνησε με το... δεξί και το δεύτερο γύρο, αφού επικράτησε στον Πύργο του Πανηλειακού και εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού τον πλησίασε στον πόντο. Παρενέργειες είχε στον ΠΑΟΚ η ισοπαλία με τον Ιωνικό, ενώ σημαντική ήταν και η εκτός έδρας νίκη του Αρη.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ματς της 18ης αγωνιστικής:

Για 5η συνεχόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και έτσι βρίσκεται πάντα σε τροχιά τίτλου. Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε για περίσσια τύχη των "πρασίνων", όμως ο ομόλογός του Βασίλης Δανιήλ επισήμανε πως η ομάδα του είναι σε ανοδική πορεία και δίκαια πήρε τη νίκη.

"Εβραζε" η Τούμπα μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ιωνικό και το... μάρμαρο πλήρωσε ο Αγγελος Αναστασιάδης, που είναι παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του "δικεφάλου". Νέος αντικαταστάτης του είναι ο Αρι Χάαν, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε δουλέψει με επιτυχία στο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Η παλιά δόξα του ολλανδικού ποδοσφαίρου αναμενόταν στη συμπρωτεύουσα αργά χτες βράδυ για να υπογράψει συμβόλαιο ενάμιση χρόνου.

Ο Αρης πιστοποίησε την ανοδική του πορεία κερδίζοντας μέσα στην Καισαριανή τον Εθνικό Αστέρα με ένα αυτογκόλ του Γιακόβλεβιτς, που προφανώς άθελά του... μπέρδεψε τις εστίες. Η όρεξη των "κιτρινόμαυρων" άνοιξε, οι οποίοι βλέπουν την Ευρώπη από καλύτερη οπτική γωνία πλέον.

Μια ακόμη ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει δυνατή. Ο λόγος για τον Ηρακλή, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Βέροιας, η οποία όμως δίκαια φωνάζει για την ακύρωση κανονικού τέρματος του Στόικα. "Οπου φτωχός και η μοίρα του".

Απρόσμενη ισοπαλία παραχώρησε και η Ξάνθη. Στην έδρα της μοιράστηκε βαθμούς με την Ελευσίνα που δείχνει να βρίσκει το δρόμο της μετά την έλευση στον πάγκο του Γιώργου Φοιρού. Η Σκόντα πρέπει να προσέξει πολύ στο δεύτερο γύρο αν θέλει να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, που δεν είναι άλλο από την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Κακόγουστο σόου Νίκου Αλέφαντου είχαμε στον Κορυδαλλό. Ο εκκεντρικός τεχνικός έκανε τρία... ντου στη διάρκεια του αγώνα, όμως η Αστυνομία και ο διαιτητής έπαιζαν... τυφλόμυγα. Για την ιστορία η Προοδευτική πήρε νίκη - οξυγόνο από την Καβάλα.

Τέλος, στο Καραϊσκάκη ο Εθνικός υπέγραψε με τη... βοήθεια του ΟΦΗ τη "θανατική" του καταδίκη αφού έχασε... άνετα από το συγκρότημα του Εγκε Γκέραρντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ