Τρίτη 9 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0

Εθελξε ο Ρε

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τους "κιτρινόμαυρους" η φιέστα που είχαν ετοιμάσει χτες στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Η αρχή έγινε με την προσέλευση του κόσμου, η συνέχεια ήρθε από την ισοπαλία του Ολυμπιακού (πανηγυρίστηκε περισσότερο απ' τα γκολ) και φυσικά τη νίκη επί του Πανιωνίου με 3-0. "Κερασάκι στην τούρτα" το γκολ, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο το πανηγύρισε ο Ρε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν ευκαιρίες. Πάνω που άρχισαν οι μουρμούρες στην εξέδρα, ο Μπατίστα άνοιξε το σκορ (23). Ομως από κει και πέρα η ΑΕΚ έδειχνε να της λείπει η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση. Οπως μάλιστα είπε ο Μπλαχίν "στην επανάληψη ήμασταν για γέλια. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε"...

Τι συντέλεσε ουσιαστικά για το τελικό 3-0; Αφενός η είσοδος του Καψή, αυτή του Κατσαβού και του Μάρκου αντί του Μέντεζ. Αφετέρου οι δίκαιες όσο και ανόητες αποβολές με 2η κίτρινη των Ιωαννίδη (63), Μπάκερους (70). Ετσι τα προσχήματα και τις μεγαλύτερες γκρίνιες έσωσαν τα γκολ των Νικολαϊδη (68), Ρε (86). Οσο για τους φιλοξενούμενους, προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.ΑΕΚ: Μιχαηλίδης, Κωστένογλου, Νικολαϊδης, Δώνης (61 Ρε), Κατσαβός (56 Καψής), Μπατίστα, Κασάπης, Μέντεζ (53 Μάρκος), Τσέκολι, Καλιτζάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στρακόσια, Γαζής, Ιωαννίδης, Ρόμπινς (25 Χέιλοκ), Μπάκερουτ, Μπέργκενσεν (69 Ζάρας), Κάφαλης, Ρόμπερτς, Ζαχόπουλος, Καρασσαβίδης, Τισντέιλ.

Ικανοποιημένος από τους νέους ο Μπλαχίν, που επισήμανε πάντως ότι χρειάζονται χρόνο. Ευχαριστημένος από το σκορ, αλλά όχι για την εμφάνιση της ΑΕΚ. "Ετσι, όχι Ευρώπη, ούτε για το Νευροκόπι δεν είμαστε... Είναι αυτή απόδοση μεγάλης ομάδας;", τόνισε.

Ο Γουίλαν απ' την πλευρά του ανέφερε: "δύσκολα αντιμετωπίζεις την ΑΕΚ με 11. Καμιά τύχη με 9. Στην αποβολή τελείωσαν όλα".

Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ