Τρίτη 9 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ορεστιάδα από τα παλιά

Η ακριτική ομάδα κέρδισε άνετα τον Ολυμπιακό 3 - 0

Τι και αν ο Ολυμπιακός προερχόταν από μια σπουδαία νίκη μέσα στην Ιταλία επί της Μόντενα. Αλλο Ευρώπη άλλο Ελλάδα... Και σίγουρα άλλο Ιταλία και άλλο Ορεστιάδα. Ετσι, λοιπόν, η παράδοση συνεχίστηκε για μια ακόμη φορά (αν εξαιρέσει κανείς τον περσινό πέμπτο τελικό των πλέι - οφ) και οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε σετ στην ακριτική πόλη, αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα. Η Ορεστιάδα υποχρέωσε τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας στην πρώτη τους ήττα και μάλιστα με το βαρύ 3 - 0 (26 - 24, 25 - 19, 28 - 25), πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την κορυφή, αφού πλέον τη χωρίζει ένας βαθμός από τους Πειραιώτες.

"Δε μου προξενεί έκπληξη η ήττα αφού εδώ χάνουμε κάθε χρόνο", δήλωσε μετά τον αγώνα ο προπονητής των Πειραιωτών Ζόραν Γκάετς, που ηττήθηκε από τον μαθητή του Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος ευτύχησε να έχει όλους τους παίκτες του σε μεγάλη μέρα. Κορυφαίος εξ αυτών ήταν ο νεαρός Στέλιος Κεμανατζής που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση (15 π.) και αποτέλεσε έναν άσο στο μανίκι του τεχνικού της Ορεστιάδας. Από τον Ολυμπιακό ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Γκιούρδας, που προσπάθησε για το καλύτερο αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του.

Σαν σίφουνας πέρασε από την Παιανία και ο Ηρακλής, που επικράτησε του Κτησιφώντα με 3 - 0 και φιγουράρει στη δεύτερη θέση, παρέα με την Ορεστιάδα. Σημαντική νίκη πέτυχε και η ΑΕΚ με το ίδιο σκορ στη Νίκαια επί του Ιωνικού. Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά τα κατάφερε ο Αρης που νίκησε τον Ηφαιστο με 3 - 2, ενώ πιο εύκολο έργο είχαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, που νίκησαν με 3 - 0 την Κομοτηνή και τη Φιλία αντίστοιχα.

Η βαθμολογία μετά από 12 αγώνες: Ολυμπιακός 23, Ορεστιάδα 22, Ηρακλής 22, ΑΕΚ 20, ΠΑΟΚ 19, Αρης 19, Παναθηναϊκός 16, Φιλία 16, Ιωνικός Νικαίας 16, Ηφαιστος 15, Κτησιφώντας 15, Κομοτηνή 13.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ