Πέμπτη 18 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Βόλτα στην "αιώνια πόλη"

Τυπική διαδικασία είναι για Πανιώνιο και Λάτσιο ο αποψινός επαναληπτικός στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπελλούχων

Τ' αξιοθέατα στην "αιώνια πόλη" παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την αποστολή του Πανιωνίου, από το αποψινό παιχνίδι με τη Λάτσιο. Το 0 - 4 του πρώτου αγώνα και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων καθιστά απαγορευτική ακόμα και σκέψη για οτιδήποτε εκτός από μια αξιοπρεπή εμφάνιση και την αποκόμιση εμπειριών.

Απαντες έχουν δεδομένη την πρόκριση των Ιταλών και στον αγώνα προσδίδουν τον τυπικό χαρακτήρα που πραγματικά έχει. Το μυαλό τους βρίσκεται στις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους. Τα παραπάνω επιβεβαιώνει η απόφαση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να παραθέσει γεύμα στους παίχτες με διττό σκοπό. Τη βελτίωση του κλίματος στην ομάδα και τη συζήτηση με σκοπό την ανεύρεση των αιτιών της άσχημης πορείας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους οικοδεσπότες. Το ενδιαφέρον τους εστιάζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από την αντιμετώπιση Τύπου, διοίκησης, παιχτών και φιλάθλων για τον Πανιώνιο και τη συνάντηση. Ο τεχνικός των "Λατσιάλοι", Σβεν Γκόραν Ερικσον, πάντως χρεώνεται αντιδεοντολογική συμπεριφορά, αφού δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου με τον Γουίλαν.

Οι γηπεδούχοι μάλλον θα παραταχθούν με τους Μαρκετζιάνι, Νέγκρο, Νέστα, Πάνκαρο, Αλμέιδα, Μιχαϊλοβιτς, Ντέλα Πένια, Νέτβεντ, Μαντσίνι, Σάλας, Βιέρι. Οι φιλοξενούμενοι με τους Στρακόσια, Καμίτση, Ρόμπερτς, Ζαχόπουλο, Γαζή, Ιωαννίδη, Μπουγά, Μπάκερουτ, Σαπουντζή, Ρόμπινς, Χέιλοκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ