Πέμπτη 18 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συνεργασία ΠΑΟΚ - Γιούβε

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Για δύο περίπου ώρες χτες το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, έγινε σύσκεψη παραγόντων του ΠΑΟΚ και της ιταλικής Γιουβέντους με σκεπτικό και γνώμονα τη συνεργασία των δύο συλλόγων. Από πλευράς ελληνικής ομάδας παρέστη ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Βεζυρτζής και εκ μέρους της Γιουβέντους ο γενικός διευθυντής Λουτσιάνο Μπότζι και άλλα τρία επιτελικά στελέχη. Μετά τη σύσκεψη ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Είναι κέρδος για τον ΠΑΟΚ να διατηρεί σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τέτοια σωματεία- κολοσσούς. Υπάρχει σκέψη για κοινό προγραμματισμό ενός τουρνουά, πράγμα όμως εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η Γιουβέντους έχει ήδη προγραμματίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την επόμενη διετία. Από τη συνάντηση έφυγα ενθουσιασμένος, αλλά με την απογοητευτική ταυτόχρονα διαπίστωση για το πόσο πίσω είναι οι ελληνικές ομάδες σε θέματα οργάνωσης".

  • Ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο του Ζαν Κασίμπα, που πάτησε σε λακκούβα στο γήπεδο της προετοιμασίας του Ηρακλή, στους "Χορτατζήδες", ξαναέφερε στην επιφάνεια το γηπεδικό πρόβλημα για το οποίο ο προπονητής του Ηρακλή, Ματς Γίνγκμπλαντ, από το Νοέμβρη φωνάζει στη διοίκηση...

Το Καυτατζόγλειο δεν μπορεί από μόνο του να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Ηρακλή, ενώ ακατάλληλα είναι τα άλλα γήπεδα στα οποία έχουν πρόσβαση οι "κυανόλευκοι". Αυτός είναι ο λόγος που συχνά ο Γίνγκμπλαντ παίρνει την ομάδα και πηγαίνει σε γήπεδα έξω από την πόλη (Πλαγιάρι π.χ.), μήπως εκεί βρει καλύτερες συνθήκες.

Πέρα, απ' όλα αυτά, ο Γίνγκμπλαντ καλεί τους παίκτες να ξεχάσουν το ματς με τον ΠΑΟΚ. "Ηταν σίγουρα μια μεγάλη νίκη, δεν πρέπει όμως να μείνουμε εκεί. Η συνέχεια είναι το ίδιο δύσκολη και το ίδιο σημαντική", ήταν τα λόγια του.

Φαίνεται όμως υποχρεωμένος, ενόψει αγώνα με Ιωνικό, να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και ήδη Ξενίδης - Κασίμπα βγήκαν νοκ-άουτ.

  • Οργισμένος εμφανίστηκε σήμερα σε συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης ο προπονητής του Αρη, Γιώργος Παράσχος, με αφορμή διάφορα περιστατικά που αφορούν την ομάδα του και την ηρεμία της, που "τραυματίστηκε" βαριά μετά και την τελευταία ήττα στο ΟΑΚΑ. Ο Ελληνας τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων: "Η αναταραχή στην ομάδα καλλιεργείται σκόπιμα και δε δικαιολογείται. Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία της ομάδας και γι' αυτό προτιμώ τη σιωπή. Αν μιλήσω θα θίξω πολλούς και μεταξύ αυτών και ορισμένους δημοσιογράφους που ευθύνονται γι' αυτήν την αναταραχή".

Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ