Πέμπτη 18 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 77 - 71
Με "οδηγό" τον Λιαδέλη

Ο Αρης έθεσε χθες τέρμα στη μοναξιά του Ολυμπιακού στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού στο Αλεξάνδρειο επικράτησε χθες των Πειραιωτών με 77 - 71. Ετσι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πλέον συγκάτοικο στην κορυφή τον "αιώνιο" αντίπαλό τους Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Σβι Σερφ, που "καιγόταν" για τη νίκη προκειμένου να μη χάσει την επαφή με την πρώτη τετράδα, κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε παίζοντας στα ίσια τον μέχρι χθες πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι με "μαέστρο" τον Σιούτη και εκτελεστή τον Λιαδέλη, από την αρχή επέβαλαν το ρυθμό τους στο παιχνίδι και ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ φθάνοντας τη διαφορά και στους 10 πόντους.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός προσπάθησε για το καλύτερο, όμως δύο γεγονότα αποδείχτηκαν αξεπέραστα εμπόδια. Αφ' ενός, ότι οι Γκολντγουάιρ και Βούκσεβιτς προέρχονταν από τραυματισμό, αφ' ετέρου, η απουσία του Φασούλα. Οσον αφορά τον Αμερικανό, ο Ιβκοβιτς τον επιστράτευσε στα τελευταία λεπτά όπου ο Ολυμπιακό μείωσε στους τέσσερις πόντους (72 - 68), αλλά παρ' όλα αυτά δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα πράγματα.

ΑΡΗΣ: Λιαδέλης 21, Χρυσανθόπουλος 3, Σιγάλας 5, Σιούτης 15, Μιούρσεπ 17, Ουάιτ 16.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόμαζετς 8, Γκολντγουάιρ 3, Βούκσεβιτς 2, Παπανικολάου 14, Αντε Μενσά 2, Τόμιτς 4, Τάρλατς 11, Ομπέρτο 2, Ρότζερς 15.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ