Κυριακή 21 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στα μέτρα των ισχυρών

Θεωρητικά εύκολο έργο για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που υποδέχονται Εθνικό Αστέρα και Προοδευτική αντίστοιχα

Θεωρητικά εύκολο έργο έχουν οι πρωτοπόροι στη σημερινή 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Εθνικής, αφού τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ αγωνίζονται στις έδρες τους με Εθνικό Αστέρα και Προοδευτική αντίστοιχα. Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στη Νεάπολη όπου ο Ιωνικός, που παραμένει στο κυνήγι της Ευρώπης, υποδέχεται τον ανανεωμένο αγωνιστικά Ηρακλή. Ας δούμε αναλυτικότερα:

Στο ΟΑΚΑ αύριο (16.00) ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να γλυκάνει την πικρία του από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου κοντράρεται με την ομάδα της Καισαριανής, που τον τελευταίο καιρό δείχνει πολύ ανεβασμένη αγωνιστικά. Οι "ερυθρόλευκοι", που πλέον έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στις εσωτερικές υποχρεώσεις τους, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τζόρτζεβιτς και του τραυματία Ιβιτς. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Σπύρου Λιβαθινού θα προσπαθήσει για το καλύτερο, θέλοντας να προσθέσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό της.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται την Προοδευτική, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους Ενωσίτες προκειμένου να μη χάσουν τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά και να παραμείνουν στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Η νίκη στον Πύργο την περασμένηΔευτέρα μπορεί να μη συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση, όμως έχει ανεβάσει το ηθικό των "κιτρινόμαυρων". Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να επιστρέψουν οι Ζήκος και Μιλοβάνοβιτς, που ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους. Αντίθετα θα λείψουν ο τιμωρημένος Καλιτζάκης αλλά και ο Ντανιέλ Μπατίστα, που υποφέρει στους προσαγωγούς. Τα προβλήματα δε λείπουν και από την ομάδα του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Καρασάββα, Γούτη και τους τιμωρημένους Χουζούρη και Πολίτη.

Στη Νεάπολη ο Ιωνικός, που φλερτάρει με την Ευρώπη, θέλει μόνο τη νίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει πολύτιμο έδαφος. Ο Σέρχι Μαχαριάν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Δεληγιάννη, ενώ επιστρέφουν οι Νταρακλίτσας, Ροντρίγκεζ και Φίλης. Στους Θεσσαλονικείς η νίκη επί του ΠΑΟΚ έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα καθώς και παράταση στη θητεία του Ματς Γκίμπλαντ στον πάγκο της ομάδας. Βάλσαμο για την ομάδα αποτελούν οι επιστροφές των Χριστοδούλου και Τζωρτζόπουλου.

Συνοπτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι: Πανελευσινιακός - ΟΦΗ, Αρης - Εθνικός, Απόλλωνας - Πανηλειακός, Ιωνικός - Ηρακλής, ΠΑΟΚ - Ξάνθη (18.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). ΔΕΥΤΕΡΑ: Βέροια - Πανιώνιος (16.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πέφτει η αυλαία (2006-12-16 00:00:00.0)
Αγώνες σε παράνομα γήπεδα (2006-11-11 00:00:00.0)
Διπλό ταμπλό (2005-02-26 00:00:00.0)
Ανεβαίνουν οι τόνοι (2005-02-16 00:00:00.0)
Μαγνήτης το Φάληρο (2004-10-30 00:00:00.0)
Χωρίς "σημαία" στην Καλαμάτα (1996-03-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ