Τετάρτη 5 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΚΟ Νεάπολης - Εξαρχείων πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία Παναθηναίων (Λ. Αλεξάνδρας), σήμερα Τετάρτη 5.5.99 στις 7.30 μμ.Ομιλητής θα είναι ο Μήτσος Κωστόπουλος.

  • Η ΚΟΒ Αϊ - Γιώργη Κοκκινιάς του ΚΚΕ καλεί τους φίλους του Κόμματος σε σύσκεψη - συζήτηση, σήμερα Τετάρτη 5.5.99 και ώρα 7 μμ στα γραφεία της οργάνωσης (Πλατεία Αϊ - Γιώργη) με θέμα: ΝΑΤΟική βαρβαρότητα - υποτέλεια της κυβέρνησης - ευρωεκλογές.
  • Περιοδεία στα ακριτικά χωριά του Νομού Πέλλας πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα η βουλευτίνα του ΚΚΕ Μαρία Μπόσκου.Συγκεκριμένα, στις 7μμ θα επισκεφθεί το χωριό Νότια και στις 8μμ το χωριό Περικλειά.
  • Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος, η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ οργανώνει:

Σήμερα, Τετάρτη 5 Μάη

Συγκεντρώσεις, στις 7.30μμ

- Στην Ξηροκρίνη.

- Στον Αγιο Παύλο με ομιλητή τον Β. Μάντζιο

- Στην Ανω Τούμπα, περιοχή Αγίας Βαρβάρας, με ομιλητή τον Αγ. Σαχίνη.

  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Ηλείων Αττικής του ΚΚΕ με την ευκαιρία των 80χρονων ζωής και δράσης του Κόμματος, διοργανώνει πολιτικό μνημόσυνο την Κυριακή 9 του Μάη, στις 10.00 πμ, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, Βερανζέρου (πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος) για να τιμηθούν οι συμπατριώτες που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Για προσκλήσεις στα τηλέφωνα 5282.500, 5282.545, 4620.467, 2680.527.

  • Η Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - ενημέρωση στις 12 του Μάη, στις 7.00 μμ, στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη) με θέμα: Οργανωτικά - Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις - Ευρωεκλογές.
  • Διήμερη περιοδεία σε Καβάλα και Θάσο,πραγματοποιεί την Παρασκευή και το Σάββατο,ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Θεωνάς.

- Την Παρασκευή στις 8.30μμ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Λιμενάρια Θάσου,ενώ το πρωί θα έχει συναντήσεις στις 9 με Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας, και στις 10.30 με το Σωματείο Εργαζομένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων. Στις 12 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά ΜΜΕ, στο ξενοδοχείο.

- Το Σάββατο, στις 10 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θάσου και στη συνέχεια στις 12 θα ξεκινήσει περιοδεία στα χωριά Παναγία, Ποταμιά και Καληράχη της Θάσου.

Στη Λέσβο

Στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας η ΝΕ ΛΕΣΒΟΥ του ΚΚΕ διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

- Αύριο Τετάρτη 5/5 συγκέντρωση γυναικών στην αίθουσα του ΕΚ και ώρα 7 μμ με ομιλήτρια τη Λουκία Κουτσιλέου,μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση των Γυναικών.

- Την Παρασκευή 7/5 ο βουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας θα μιλήσει, στις 8 μμ, στην Κλειού.Επίσης θα γίνει ομιλία στο Ασώματο με ομιλητή τον Σταύρο Σκοπελίτη, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου.

- Το Σάββατο 8/5 ο Στρατής Κόρακας, επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΝΕ, θα περιοδεύσει και θα συζητήσει με καταστηματάρχες στην αγορά.Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ώρα 8 μμ, ο βουλευτής του ΚΚΕ θα μιλήσει στη Θέρμη.

- Την Κυριακή 9 του Μάη, μέρα γιορτασμού της αντιφασιστικής νίκης, αντιπολεμική αντιφασιστική αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στην Αγιάσο. Θα μιλήσει ο Βασίλης Καλαματιανός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Τη Δευτέρα 10 του Μάη θα γίνει ομιλία στο χωριό Κ. Τρίτος με ομιλητή τον Σταύρο Σκοπελίτη, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου. Επίσης στο χωριό Λουτρά, ώρα 8 μμ, από τον Δημήτρη Σιαμέτη.

- Την Τρίτη 11 του Μάη κλιμάκιο της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στα χωριά Λάμπους, Μύλους, Κεραμεία.

Στη Λήμνο

- Αύριο Τετάρτη 5/5 και ώρα 7.30 μμ ομιλία στη συνοικία της Μυρίνας Αδρώνι από τον Πινάκο Κώστα, μέλος της ΑΕ Λήμνου.

- Την Πέμπτη 6/5 περιοδεία στα χωριά Θάνος - Τσιμάδρια - Πορτιανού - Αγκαριώνες - Κοντιά, από μέλη της ΑΕ Λήμνου.

- Την Παρασκευή 7 του Μάη περιοδεία σε χωριά του Δήμου Μούδρου και στις 8.30 μμ ομιλία στο Μούδρο με ομιλητή τον Γιάννη Πλάντζο, μέλος της ΝΕ Λέσβου.

- Το Σάββατο 8/5.πανεξόρμηση στην αγορά της Μύρινας

- Την Κυριακή 9/5 περιοδεία στα χωριά Ρωμανού - Κοντοπούλι - Πλάκα - Παναγιά από αντιπροσωπεία της ΑΕ και το μέλος της ΝΕ Λέσβου Γ. Πλάντζο.

Στη Μεγαλόπολη

Στην Αρκαδία πραγματοποιείται την Παρασκευή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, ώρα 8.30 μμ, με ομιλητή τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λακωνία

Θα γίνουν ομιλίες:

- Σήμερα, Τετάρτη 5 Μάη, ώρα 8.00 μμ, στο Δαφνί με ομιλητή τον Λ. Αναστασάκο, μέλος του ΝΓ.

- Παρασκευή 7/5 και ώρα 8.00 μμ, στο Ξηροκάμπι με ομιλητή τον Σ. Λιακάκο, μέλος του ΝΓ.

- Δευτέρα 10/5 και ώρα 8.00 μμ, με ομιλήτρια τη Λ. Ράζου, γραμματέα της ΕΠ.

Στην Ηλεία

Σήμερα Τετάρτη γίνονται οι παρακάτω ομιλίες:

- Στην Ανδραβίδα με ομιλητή τον Αλέκο Αρβανιτίδη, μέλος της ΝΕ Ηλείας.

- Στο Βαρθολομιό με ομιλητή τον Γιώργο Καραπάνο, μέλος της ΝΕ Ηλείας.

- Στα Κρέστενα με ομιλητή τον Δημήτρη Κάγκουρα, μέλος της ΝΕ Ηλείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ