Τετάρτη 26 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εκλογές σε κρίσιμη περίοδο για το μέλλον του κλάδου

Δήλωση - κάλεσμα στους μικρομεσαίους εμπόρους του Γιώργου Χατζηγεωργίου, επικεφαλής της παράταξης "Αγωνιστική Ενότητα Εμπόρων"

Σε συνθήκες αφανισμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων διεξάγονται οι φετινές εκλογές για τη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Τρίτη 1 Ιούνη, ενώ την προηγούμενη μέρα (Δευτέρα 31 Μάη) θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου.

"Τα λουκέτα στα μαγαζιά πληθαίνουν. Σε τρισεκατομμύρια ανέρχονται οι ακάλυπτες επιταγές και οι διαμαρτυρημένες συναλλαγματικές. Αυτά είναι τα αποτελέσματα από τη δραματική πτώση του τζίρου της αγοράς, εξαιτίας της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, εκτελώντας τις αποφάσεις και εντολές της Ευρωπαϊκής Ενωσης". Τα παραπάνω επισημαίνει στην εκλογική της διακήρυξη, η "Αγωνιστική Ενότητα Εμπορίου".

Ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Ενότητας Εμπόρων" (ΑΕΕ) Γιώργος Χατζηγεωργίου,με δήλωσή του στο "Ρ" καλεί τους μικρομεσαίους εμπόρους να ψηφίσουν την παράταξη και μ' αυτό τον τρόπο να αντεπιτεθούν στην επίθεση που δέχεται ο κλάδος από την κυβέρνηση και τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

"Ο μικρομεσαίος έμπορος, τονίζει ο επικεφαλής της ΑΕΕ, δέχεται επίθεση και από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και από την πλειοψηφία της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, όπου η μέχρι τώρα δράση τους αναλώνεται σε εκδηλώσεις και... "αγώνες" που εξυπηρετούν τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλεμπόρων και μεγαλοεπιχειρηματιών της πόλης μας.

Αντί να ασχοληθούν, συνεχίζει ο Γ. Χατζηγεωργίου, με τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους, ασχολούνται με φιέστες για την ΟΝΕ. Προσπαθούν να καταντήσουν τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ένα κλαμπ γιάπηδων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ