Παρασκευή 2 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προσκλητήριο μάχης από το "Αγωνιστικό Μέτωπο"

Αγωνιστικό προσκλητήριο στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ για την ανάκληση των διαθεσιμοτήτων, την υπογραφή ικανοποιητικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και την απόκρουση των κυβερνητικών σχεδίων για απαξίωση της επιχείρησης, με σκοπό την ιδιωτικοποίησή της, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός"Αγωνιστικό Μέτωπο".

Ο συνδυασμός καταγγέλλει τα "ήξεις αφήξεις" και τις μεθοδευμένες ενέργειες των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ, με στόχο τον αποπροσανατολισμό των εργαζομένων, για να μη γίνει αντιληπτή η ταύτισή τους με τη διοίκηση της εταιρίας - και κατ' επέκταση της κυβέρνησης - στους σχεδιασμούς για συρρίκνωση της ΛΑΡΚΟ και υπογραφή διετούς σύμβασης λιτότητας, όπως απαιτεί η εταιρία. Αλλωστε, πρόσφατο δείγμα - τονίζει το "Αγωνιστικό Μέτωπο" - αποτελεί η προκήρυξη και αναστολή των κινητοποιήσεων (που γίνεται για πολλοστή φορά).

Το Αγωνιστικό Μέτωπο, σε αντίθεση με τις άλλες παρατάξεις έχει ως αγωνιστικό πλαίσιο την αναπλήρωση των χαμένων εισοδημάτων του 1998, να μη χαθούν άλλα το 1999, πάλη για την ανάκληση των διαθεσιμοτήτων και τέλος λύση στο γενικότερο πρόβλημα της ΛΑΡΚΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ