Τετάρτη 7 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Συνάντηση ΠΑΜΕ - ΑΚΟΑ

Με τον γραμματέα της ΑΚΟΑ Γ. Μπανιά, συναντήθηκε χτες, η Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου,πραγματοποιώντας τη δεύτερη συνάντηση με αρχηγό πολιτικού κόμματος μετά τη Γενική Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ έχει ζητήσει συνάντηση και από τα υπόλοιπα Κόμματα και εκτός από τις συναντήσεις που έγιναν, έχουν ανταποκριθεί ακόμα η ΝΔ και το ΔΗΚΙ.

Η Γραμματεία του Μετώπου ενημέρωσε τον Γ. Μπανιά για τους στόχους και τις προτεραιότητες του ΠΑΜΕ, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για μια σειρά ζητήματα με κύριο την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της "Ολυμπιακής Αεροπορίας".

Συζητήθηκε επίσης η κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα και γύρω απ' αυτό αναπτύχθηκε γόνιμη και δημιουργική συζήτηση, που σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, "ενισχύει τα χαρακτηριστικά του Μετώπου σαν πόλου συστράτευσης και ταξικής προοπτικής για την αναζωογόνηση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος".

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΚΟΑ,"τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη προστασίας του εθνικού πλούτου σε όλες τις μορφές του, όπως επίσης και η ανάγκη διεύρυνσης και αξιοποίησης του ΠΑΜΕ ως εργαλείο ταξικής πάλης και τέλος η ανάγκη διεθνούς συντονισμού του συνδικαλιστικού κινήματος".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ