Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αναβολές λόγω σεισμού

Το 12ο Φεστιβάλ Βύρωνα,συμμετέχοντας στο πένθος και στη συμφορά που βρήκε το λαό μας από τη φοβερή οργή του Εγκέλαδου, αναστέλλει όλες τις εκδηλώσεις των δύο θεάτρων "Μελίνα Μερκούρη" και "Αννα Συνοδινού", μέχρι την Κυριακή 12 του Σεπτέμβρη.

Λόγω του καταστρεπτικού σεισμού που έπληξε την Αττική και το Εθνικό Θέατρο αναβάλλει τις προγραμματισμένες παραστάσεις του αυτή τη βδομάδα. Συγκεκριμένα αναβάλλονται οι παραστάσεις: "Ορνιθες": Πάτρα 10 και 11 του Σεπτέμβρη. "Πέρσες": Βεάκειο (η χτεσινή), Κατράκειο 11 του Σεπτέμβρη. "Η αγάπη και τα τρία πορτοκάλια": Πετρούπολη (η χτεσινή), Ηλιούπολη αύριο.

Επίσης, για τους ίδιους λόγους, ματαιώνεται και η προγραμματισμένη για τις 13 του Σεπτέμβρη συναυλία, στο Ηρώδειο, της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Liz Mc Comb,η οποία εξέφρασε τη λύπη της για την τραγωδία και παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα υποσχέθηκε να ανταποκριθεί θετικά σε μια συναυλία σε άλλο χώρο και χρόνο. Οσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα επιστρέψουν από σήμερα για εξαργύρωση στα σημεία που τα προμηθεύτηκαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ