Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ ΟΙ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
στους σεισμόπληκτους

Μας προβλημάτισε η διοργάνωση του ίδιου του Φεστιβάλ σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται ο λαός της Αθήνας και η νεολαία του, τόνισε ο Ν. Σοφιανός σε συνέντευξη Τύπου. Γι' αυτό καταλήξαμε στο να μετατρέψουμε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ σε μια μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης και συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους

  • Σε τετραήμερη μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό της Τρίτης 7 Σεπτέμβρη μετατρέπεται το φετινό 25ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή".
  • Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα του Φεστιβάλ θα διατεθούν στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), ως μια συμβολική κίνηση στήριξης της προσπάθειας αποκατάστασης των σχολικών συγκροτημάτων που επλήγησαν.
  • Επιδίωξη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ είναι αυτή η μεγάλη διοργάνωση του Φεστιβάλ να δώσει ώθηση στο ηθικό του λαού και της νεολαίας της Αθήνας. Με ψηλά το κεφάλι να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, να διεκδικήσουν αυτά που ανήκουν στους εργαζόμενους και τη νεολαία.
  • Ταυτόχρονα, η ΚΝΕ ανακοίνωσε τη διοργάνωση ενός ακόμα δεκαήμερου αλληλεγγύης και πολιτιστικής παρέμβασης στους καταυλισμούς, στις αρχές του Οκτώβρη.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ