Παρασκευή 1 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σαφείς υποχρεώσεις

Γρηγοριάδης Κώστας

«Είναι παράξενο και άξιον απορίας πως κάθε φορά ύστερα από μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας έρχεται κάποια κλοτσιά από τη Θεσσαλονίκη να μειώσει την επιτυχία» δήλωσε προχτές ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Β. Πολύδωρας. Και μπορεί ο καθένας να ερμηνεύει όπως νομίζει τη δήλωση αυτή, αλλά η υποχρέωση να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις βαραίνει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Εμείς, πάντως, θέλουμε να σημειώσουμε τα εξής: Πρώτον, ο Β. Πολύδωρας δεν έχει δώσει ακόμη την παραμικρή απάντηση σε όσα έχει καταγγείλει το ΚΚΕ, περί προβοκατόρικης δράσης ειδικών υπηρεσιών των κατασταλτικών μηχανισμών, που λειτουργούν στο πλαίσιο γενικότερων πολιτικών σχεδίων υπονόμευσης των δημοκρατικών ελευθεριών και χτυπήματος του λαϊκού κινήματος. Δεύτερον, στο πλαίσιο αυτό είναι αναμενόμενο και λογικό να υπάρξει μερική «αυτονόμηση» κάποιων ομάδων, οι οποίες συμμετέχουν και συμβάλλουν στην προώθηση των γενικότερων πολιτικών σχεδίων και, ταυτόχρονα, επιδιώκουν και τους δικούς τους επιμέρους στόχους.

Ας μην επιχειρεί, επομένως, ο κ. υπουργός να χρησιμοποιεί τις όποιες αυτές ομάδες και τη δράση τους, ως άλλοθι και φύλλο συκής, σχετικά με τα όσα κατάγγειλε το ΚΚΕ. Εμείς επιμένουμε και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε, ότι έχει υποχρέωση να δώσει συγκεκριμένες και σαφείς απαντήσεις στα όσα κατήγγειλε το ΚΚΕ και, μάλιστα, άμεσα, όχι τον άλλο χρόνο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ