Κυριακή 3 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
Απεργίες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Υγείας, οργανώνει το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας την Τρίτη, ώρα 9.30 π.μ.

Απεργούν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη (5 και 6 Δεκέμβρη), ενώ την Τρίτη απεργούν, με απόφαση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ), και οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική υγεία. Η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ κήρυξε στάση εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων μόνο στην Αττική στις 5.12.2006, παρά την πρόταση της «Ταξικής Δημοσιοϋπαλληλικής Συσπείρωσης» για πανελλαδική στάση εργασίας.

Το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας οργανώνει συγκέντρωση την Τρίτη, 5 Δεκέμβρη 2006, στην Ομόνοια, ώρα 9.30 π.μ., και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας. Προτάσσει για διεκδίκηση ένα αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας και Πρόνοιας, χρηματοδοτούμενο από τον κρατικό προϋπολογισμό με ταυτόχρονη κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, πλήρως στελεχωμένο με το απαραίτητο προσωπικό και με κατώτερους μισθούς 1.600 ευρώ για τους γιατρούς και 1.300 ευρώ για τους εργαζόμενους.

Η ΟΣΝΙΕ καλεί τους εργαζόμενους στην ιδιωτική υγεία να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις που οργανώνουν οι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα. Τη συμμετοχή στην απεργία της ΟΣΝΙΕ αποφάσισε το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Γηροκομείων και Διαγνωστικών Κέντρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ