Τετάρτη 24 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Διεκδικεί λύσεις στα χρόνια προβλήματα

Τα αιτήματα και τις προτάσεις της για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν το χώρο της Υγείας στην περιοχή, έθεσαν οι εκπρόσωποι της Επιτροπής Φορέων Νομού Λάρισας, στον διοικητή της ΔΥΠΕ Θεσσαλίας Ντ. Κόκκινο, με τον οποίο συναντήθηκαν χτες. Οι εκπρόσωποι των φορέων - Εργατικό Κέντρο Λάρισας, Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών κι Εμπόρων, Συνταξιουχικά Σωματεία, Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών κ.ά. - ζήτησαν από τον διοικητή της ΔΥΠΕ να μεταφέρει άμεσα τα αιτήματά τους στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, προειδοποιώντας ότι αν αυτά δεν ικανοποιηθούν τότε θα τα διεκδικήσουν αγωνιστικά.

Σε ψήφισμά της η Επιτροπή Φορέων, αναφερόμενη στην τραγική κατάσταση όπου έχει περιέλθει ο δημόσιος τομέας της Υγείας στην περιοχή επισημαίνει τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στο Γενικό και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στα Κέντρα Υγείας, στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ και υπογραμμίζει ότι όπως φάνηκε και στις συσκέψεις της, είναι «ομόθυμη η διάθεση ν' αναπτυχθούν αγώνες από κοινού, για την προβολή των αναγκών των κατοίκων του νομού στον τομέα της Υγείας και για τη διεκδίκηση βελτίωσης της κατάστασης».

Η Επιτροπή Φορέων έθεσε στον διοικητή της ΔΥΠΕ Θεσσαλίας το γενικό πλαίσιο για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν Υγεία για όλο το λαό, και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αφορούν στο νομό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ