Σάββατο 17 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Να κυκλοφορούν σε μία λωρίδα

«Διπλάσιος αριθμός νέων αυτοκινήτων - σε σχέση με 10 χρόνια πριν - μπαίνει πλέον σε κυκλοφορία στους ελληνικούς δρόμους, με αποτέλεσμα οι ειδικοί να προειδοποιούν όχι μόνο για πιθανό φρακάρισμα των μεγάλων αστικών κέντρων, αλλά και για περαιτέρω αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης» (η είδηση στα «ΝΕΑ»).

«Διχτυωτά καλσόν»

«Μία Γυναίκα - Αράχνη δεν μπορεί παρά να φοράει δικτυωτά καλσόν. Μαύρα μάλιστα, στο χρώμα που συδαυλίζει τις αρσενικές φαντασιώσεις. Μήπως μαύρες κάλτσες δε φορούσαν μερικές δεκαετίες πριν κι εκείνες οι ιταμές Λαμπράκισσες που κατ' εντολήν της Μόσχας, προφανώς, είχαν στήσει ολόκληρο δίκτυο ξελογιάσματος εθνικοφρόνων νέων, αξιωματικών κατά προτίμηση, ώστε η κομμουνιστική συνωμοσία να διαβρώσει το στράτευμα; Κατά κρημνών θα πήγαινε η αγαπημένη μας πατρίδα αν δεν ξαγρυπνούσαν οι τότε θεματοφύλακες της ηθικής, οι ασφαλίτες, βράχοι άτρωτοι στα κύματα της λαγνείας και της ανομίας εν γένει. Πάλι καλά να λέμε. Πάλι καλά που ο Θεός της Ελλάδας επενέβη και τότε σωστικά» (ο Π. Μπουκάλας στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Πόσο τιμάται η τιμή;

«Θεωρώ ηθικά και δεοντολογικά απαράδεκτη την επιχείρηση σπίλωσης του προσώπου μου διά συκοφαντικών ισχυρισμών και υβριστικών χαρακτηρισμών, διά της προσβολής της προσωπικής και επαγγελματικής μου τιμής με απίστευτο μένος και εμπάθεια» (από το εξώδικο που έστειλε η κυρία που παρουσίαζε τα «ufo» και τη «φραπελιά» / «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Να πιει αμέσως φραπελιά

«Πωωωω ζημιάάά! Ποιος μούργος απ' το πλήρωμα του "ναυτίλου" στενοχώρησε την κυρία Δρούζα;» (από την απάντηση του Στάθη Σ. στο εξώδικο/ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ