Τρίτη 27 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Την Κυριακή 4/3/2007

  • Η ΠΕΑΕΑ Λαυρίου και η ΠΕΚΑΜ (Μακρονησιώτες), σε συνεργασία με το Δήμο Λαυρεωτικής διοργανώνουν, ώρα 10.30 π.μ., στο χώρο του Μνημείου στο Λαύριο, εκδήλωση τιμής για τους Μακρονησιώτες, για την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης και τη διάσωση του ιστορικού τόπου της Μακρονήσου. Τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν για τη συμμετοχή στην εκδήλωση με αναχώρηση ώρα 8.30 π.μ. από την πλατεία Κάνιγγος. (Για συμμετοχή τηλ: 210.8225.407).
  • Τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ και του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ Λουτρακίου - Περαχώρας τιμούν τα 64 χρόνια ΕΠΟΝ με εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, ώρα 10.30 π.μ., όπου, για πρώτη φορά, θα παρουσιαστεί φωτογραφικό και άλλο υλικό από το Αρχηγείο Αργολιδοκορινθίας του ΔΣΕ.
  • Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί, στις 10 π.μ. στην αίθουσα της Γκράβας (Ταϋγέτου 60), το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Πατησίων - Ριζούπολης.
Εκδήλωση της ΠΟΑΟ

Η ΠΟΑΟ, με όλες τις οργανώσεις που ανήκουν στη δύναμή της, διοργανώνει, τη Δευτέρα 5 Μάρτη 2007, ώρα 5.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου γωνία), πολιτική εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ στις 23/2/1943.

Ταυτόχρονα, θα τιμήσει την ίδρυση του Κόκκινου Στρατού, που σήκωσε το κύριο βάρος στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο και συνέτριψε το χιτλερικό τέρας μέσα στη φωλιά του, στο Βερολίνο.

Επίσης θα τιμήσει την επέτειο της παλλαϊκής διαδήλωσης του λαού της Αθήνας και του Πειραιά, στις 5 Μάρτη 1943, ενάντια στην πολιτική επιστράτευση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ