Τετάρτη 14 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΤΕ
Δεν καταβάλλει επιδότηση σε δικαιούχο αγρότη

Η προκλητική και εμπαθής λειτουργία υποκαταστήματος της ΑΤΕ απέναντι σε βαμβακοπαραγωγό, είναι το θέμα της Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκας, προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στο κείμενο της Ερώτησης, τονίζεται: «Η άρνηση του υποκαταστήματος της ΑΤΕ Ν. Μοναστηρίου Φθιώτιδας να δώσει στη δικαιούχο βαμβακοπαραγωγό Στυλιανή Μανταλόβα του Κωνσταντίνου τις επιστροφές της συνυπευθυνότητας του βαμβακιού εσοδείας 2003 - 2004 800 ευρώ και 2004 - 05 1000 ευρώ, με τη φαιδρή δικαιολογία ότι δε δέχτηκε να τις πάρει προκαταβολικά με τη μορφή άτοκων δανείων υπογράφοντας σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις για συμψηφισμό, όταν οριστικοποιηθούν οι επιστροφές, δείχνει μια προκλητική και εμπαθή λειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος της ΑΤΕ που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από κανέναν κανονισμό ή νόμο».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ ρωτά τους αρμόδιους υπουργούς:

  • Τι ενέργειες θα κάνουν για να επιστραφούν άμεσα στη δικαιούχο τα ποσά που δικαιούνται;
  • Τα ποσά που θα επιστραφούν θα είναι προσαυξημένα με τους προβλεπόμενους τόκους αλλά και τους τόκους υπερημερίας και ανατοκισμού που επιβάλλει η ΑΤΕ όταν οι αγρότες καθυστερούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς την ΑΤΕ;

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ