Τετάρτη 21 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Νέο ραντεβού αύριο στους δρόμους του αγώνα

Με σταθερή απαίτηση την απόσυρση, την κατάργηση του νόμου - πλαισίου, φοιτητές, σπουδαστές, εκπαιδευτικοί κι εργαζόμενοι συνεχίζουν ακλόνητοι τις κινητοποιήσεις και αυτή τη βδομάδα με νέο πανελλαδικό αγωνιστικό ραντεβού αύριο Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, στα Προπύλαια. Οπως τις προηγούμενες μέρες έτσι και οι χτεσινές γενικές συνελεύσεις στους φοιτητικούς συλλόγους της Αθήνας αποφάσισαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και να συμμετέχουν μαζικά στο αυριανό συλλαλητήριο, βάζοντας παράλληλα ο κάθε σύλλογος το δικό του αγωνιστικό πρόγραμμα.

Αποφάσεις συμμετοχής στην αυριανή κινητοποίηση έχουν πάρει οι πανεπιστημιακοί, που συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και αυτή τη βδομάδα, καθώς και η ΟΛΜΕ που κήρυξε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας. Επίσης, στάση εργασίας (12 μ. - 6 μ.μ.) για αύριο κήρυξε και η ΑΔΕΔΥ και με ανακοίνωσή της η «Ταξική Δημοσιοϋπαλληλική Συσπείρωση» (ΤΑΔΗΣΥ) καλεί τους εργαζόμενους του Δημοσίου στο πανελλαδικό συλλαλητήριο και τις κινητοποιήσεις που οργανώνονται σε άλλες πόλεις, μαζί με το ΠΑΜΕ.

Παράλληλα, φοιτητές και σπουδαστές συνεχίζουν την πολύμορφη αγωνιστική δραστηριότητα, μέσα και έξω από τις σχολές:

Σήμερα, το πρωί, έχουν προγραμματίσει εξορμήσεις ενημέρωσης του λαού σε συνοικίες και κεντρικά σημεία της Αθήνας. Ακόμα, στις 9 π.μ. στα Δικαστήρια, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι διοργανώνουν συγκέντρωση συμπαράστασης στους συλληφθέντες από το σωρό διαδηλωτές, στο συλλαλητήριο της 8ης Μάρτη.

Την Παρασκευή, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι θα προχωρήσουν σε συμβολικούς αποκλεισμούς διοδίων.

Στη Βόρεια Ελλάδα

Σήμερα Τετάρτη, οι φοιτητές προχωρούν σε νέα συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, στις 11 π.μ. στο Πολυτεχνείο. Ακόμα, συγκέντρωση οργανώνουν σήμερα οι πανεπιστημιακοί (με τη συμμετοχή και φοιτητών) στα Γιάννενα, στις 12 το μεσημέρι στην Ακαδημία.

Αύριο Πέμπτη, συγκεντρώσεις θα γίνουν ακόμα σε: Θεσσαλονίκη - 5 μ.μ. στο Πολυτεχνείο, Κομοτηνή - 12 το μεσημέρι στην πλατεία, Αλεξανδρούπολη - 11 π.μ. στο Δημαρχείο, Ξάνθη - 12 το μεσημέρι στο Πολυτεχνείο, Καβάλα - 12 το μεσημέρι στους Κήπους, Δράμα - 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία, Σέρρες - το μεσημέρι στο ΤΕΙ, Γιάννενα - 6.30 μ.μ. στην Ακαδημία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ