Τετάρτη 21 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις για την Παιδεία

-- Η ΚΟΒ Πανεπιστημίου Πειραιά του ΚΚΕ και η ΤΟ Πανεπιστημίου Πειραιά της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Ανώτατη Εκπαίδευση», σήμερα Τετάρτη, 1 μ.μ., στο πανεπιστήμιο. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση, με θέμα «Αντιστεκόμαστε στην ιδιωτικοποίηση - υποβάθμιση της Παιδείας. Διεκδικούμε Δημόσια - Ενιαία - Δωρεάν Εκπαίδευση», σήμερα Τετάρτη, 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου.

-- Η Κομματική Οργάνωση Νέας Αρτάκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση, σήμερα Τετάρτη, 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου. Θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, εκπαιδευτικός και νομαρχιακή σύμβουλος.

-- Οι Οργανώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ κάνουν εκδήλωση με θέμα: «Η διαπάλη στο φοιτητικό κίνημα και η συνέχεια των κινητοποιήσεων», σήμερα Τετάρτη, 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η Ενωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Καματερού διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Νέα βιβλία, νέα μέτρα. Θα έχουμε δημόσια και δωρεάν Παιδεία;», σήμερα Τετάρτη, 7 μ.μ., στο 7ο δημοτικό σχολείο Καματερού (πίσω από το 1ο Λύκειο στο Γεροβουνό). Θα μιλήσει η Βάνα Τζιαντζή, πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ