Σάββατο 19 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Με προσανατολισμό στον άνθρωπο

Μόλις ένα μήνα μετά την ύποπτη πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το ΚΑΠΗ του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη και το ΚΑΠΗ άνοιξε ξανά τους χώρους του για τα άτομα της τρίτης ηλικίας σε ένα νέο χώρο πλήρως εξοπλισμένο στην οδό Κανάρη 2 με Βενιζέλου.

Η διαρκής μέριμνα του δήμου για τους δημότες κάθε ηλικίας και η ευαισθησία ειδικότερα απέναντι στους απόμαχους της δουλιάς, οδήγησαν στο να αποπερατωθεί το έργο του εξοπλισμού και της πλήρους επαναλειτουργίας του ΚΑΠΗ σε χρόνο ρεκόρ.

Τα συνεργεία του δήμου δούλεψαν ακατάπαυστα, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο χώρο 120 τετραγωνικών μέτρων με κλιματισμό και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ο οποίος με την καθημερινή παρουσία των δημοτών τρίτης ηλικίας καθημερινά σφύζει από ζωή και κέφι. Να σημειωθεί ότι η μετάβαση των δημοτών στο ΚΑΠΗ γίνεται με ιδιόκτητο λεωφορείο του δήμου, καθώς και ότι το οικονομικό κόστος το επωμίστηκε αποκλειστικά ο δήμος.

Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αγ. Παύλου, «η επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ δεν αποτελεί παρά ένα μόνο μέρος από τη συνολική προσπάθεια που καταβάλεται από το δήμο για τη δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία των δημοτών».

Παράλληλα, σημειώνει ότι «η μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά συμμετοχή, στο πρόγραμμα "Παιδί και Θάλασσα" καθώς και στα καλοκαιρινά κατασκηνωτικά προγράμματα του δήμου, αποδεικνύει ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλει ο δήμος γίνεται αποδεκτή από τους δημότες με ενθουσιασμό».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση, ο Δήμος Αγίου Παύλου δεσμεύεται προς τους δημότες ότι θα συνεχίσει αυτό το έργο ακούραστα, με περισσότερο ακόμα ενθουσιασμό και με διαρκή προσανατολισμό στην παροχή όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικών υπηρεσιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ