Σάββατο 19 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
26ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Προς την τελική ευθεία

Συνεχίζεται το μακρύ ταξίδι του 26ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή σε όλη τη χώρα. Σε κάθε πόλη, χωριό, γειτονιά, πλατεία στήνονται καθημερινά «γιορτές» της νιότης με πλούσια θεματολογία. Τα προβλήματα στο χώρο της παιδείας, η ανεργία και οι εργασιακές σχέσεις, οι νέοι αγρότες, η ειρήνη, η πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά είναι μερικά από τα θέματα που συζητούν οι νέοι και νέες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ. Βέβαια, στη συνέχεια οι εκδηλώσεις «ντύνονται» με πλούσιες ροκ και ρεμπέτικες μελωδίες με τη συμμετοχή ερασιτεχνικών μουσικών συγκροτημάτων. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα αποτελέσει και φέτος το κεντρικό τετραήμερο στην Αθήνα. Στις 20, 21, 22 και 23 Σεπτέμβρη η Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια θα φορέσει τα «γιορτινά» της και θα περιμένει να φιλοξενήσει τους χιλιάδες νέους και νέες που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο σε πόλεις της χώρας είναι οι εξής:

  • Σήμερα, Σάββατο:

- Στις Κροκεές, στο γήπεδο του μπάσκετ στη Λακωνία στις 9 το βράδυ. Η εκδήλωση έχει ως κύριο θέμα «νέοι αγρότες, ανεργία και εργασιακές σχέσεις».

- Στην Πάρο, στις 8.30 το βράδυ, με θέμα το περιβάλλον.

  • Αύριο, Κυριακή 20 Αυγούστου:

- Στη Στυλίδα Φθιώτιδας στις 9 μ.μ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην παιδεία.

- Στα Παλιά Ρούματα στα Χανιά, στις 8 μ.μ. με θέμα νέοι αγρότες.

- Στη Βόνιτσα στις 9 μ.μ. με θέμα νέοι αγρότες.

- Στην Ανέζα Αρτας στις 9 μ.μ. με θέμα νέοι αγρότες.

Ακόμα θα γίνουν προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε Παραμυθιά Ηγουμενίτσας, Αιγίνιο Πιερίας, Αμύνταιο Φλώρινας, Ερμιονίδα Ναυπλίου, Κάππη Λέσβου και στην Κω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ