Παρασκευή 4 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Κατασχέθηκαν επικίνδυνα τρόφιμα

Πρόστιμο στο «ΜΑΚΡΟ», σφραγίστηκε σταθμός αυτοκινήτων στον Πειραιά

  • Επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία τροφές και προϊόντα που διατίθονταν στην αγορά του Ηρακλείου, ανακαλύφθηκαν από την Αστυνομία, σε αποθήκη χονδρεμπορίου τροφίμων στην περιοχή του Ατσαλένιου, στην οδό Καλλιπόλεως 84. Μετά από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για έντονη δυσοσμία, η Αστυνομία μαζί με τις Υπηρεσίες Υγιεινής της Νομαρχίας εντόπισαν και κατέσχεσαν πάνω από 6 τόνους ακατάλληλων και αλλοιωμένων τροφίμων, κύρια αλλαντικά, όσπρια, ζυμαρικά και κονσέρβες με ξενόγλωσσες ετικέτες.
  • Πρόστιμο 20.000 ευρώ στο κατάστημα «ΜΑΚΡΟ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ», στην οδό Κηφισού και Π. Ράλλη στον Ρέντη, επέβαλε η Νομαρχία Πειραιά, επειδή στο κατάστημα εντοπίστηκαν ηλεκτρικές συσκευές που δε συνοδεύονταν από σχετική δήλωση συμμόρφωσης, ότι δηλαδή δεν προκαλούν με τη λειτουργία τους ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές σε βάρος οποιασδήποτε άλλης συσκευής.
  • Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του στεγασμένου σταθμού αυτοκινήτων «Χ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ», (Αθηνών 29 στον Πειραιά), επειδή το πιστοποιητικό πυρασφάλειας του σταθμού είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ