Παρασκευή 18 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Τα Παραρτήματα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ και του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ διοργανώνουν συνεστίαση, αύριο, Σάββατο 19.5.2007 και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21, Πειραιάς). Περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχει η μεικτή χορωδία και μαντολινάτα του Συλλόγου Φαρακλάτων Κεφαλονιάς «ΕΥΓΕΡΟΣ», υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Ρόκκου
  • Εκδήλωση προς τιμήν της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργανώνουν, την Κυριακή 20 του Μάη 2007 και ώρα 10.30 π.μ., στο πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Εμμ. Μπενάκη 70 Αμφιάλη), τα Παραρτήματα Κερατσινίου της ΠΕΑΕΑ και του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ.
Εκλογοαπολογιστικές Συνελεύσεις
  • Το Παράρτημα Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας της ΠΕΑΕΑ καλεί τα μέλη της στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που γίνεται την Κυριακή 20.5.2007 ώρα 10 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας(Ν. Τρυπιά 45)
  • Το ΔΣ της ΠΕΑΦΕ συγκαλεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση, την Πέμπτη 31 του Μάη και ώρα 6 μ.μ., στα γραφεία της Ομοσπονδίας Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Στα πλαίσια της συνέλευσης θα οργανωθεί εκδήλωση αφιερωμένη στα 62 χρόνια της Αντιφασιστικής Νίκης, με μαρτυρίες από την εποχή της Αντίστασης
  • Το Παράρτημα Δάφνης της ΠΕΑΕΑ συγκαλεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση, την Κυριακή 20 του Μάη και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία της (Ελευθερίου Βενιζέλου 25).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ