Σάββατο 26 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ
«Μη δίνετε συγχωροχάρτι στην πολιτική που σας πνίγει»

Στο κέντρο του Μενιδίου περιόδευσε χτες ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης

Συζητώντας με μικροεπαγγελματίεςπου προσπαθούν ακόμα να συνέλθουν από την προχτεσινή καταστροφή
Συζητώντας με μικροεπαγγελματίεςπου προσπαθούν ακόμα να συνέλθουν από την προχτεσινή καταστροφή
«Μας κοροϊδεύουν. Μόνο υποσχέσεις είναι για να πάρουν ψήφους στις εκλογές και όταν πλημμυρίζουμε όπως τώρα, αφού δε γίνεται κανένα έργο, εξαφανίζονται». Ηταν μερικά μόνο από τα όσα είπαν χτες το πρωί αγανακτισμένοι πολλοί καταστηματάρχες και κάτοικοι στο κεντρικό Μενίδι, που πλήχτηκε περισσότερο από την προχτεσινή νεροποντή, στον βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρο Σκοπελίτη, ο οποίος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, περιόδευσε στην περιοχή.

Και αυτή την αγανάκτηση, που ξεχείλιζε χτες σε κάθε μαγαζί και σπίτι, ο βουλευτής του ΚΚΕ κάλεσε να τη μετατρέψουν στις εκλογές σε καταδίκη των δυνάμεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. «Δεν πρέπει να τους δώσετε συγχωροχάρτι και να περιοριστείτε στην αγανάκτηση, γιατί την επόμενη φορά η στάθμη του νερού θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Και θα ανεβαίνει συνέχεια και θα σας πνίγει, όσο συνεχίζεται αυτή η πολιτική, που έχει αφήσει την περιοχή χωρίς αγωγούς όμβριων υδάτων, που έχει επιτρέψει το ρέμα που πλημμύρισε να εξαφανίζεται χρόνο με το χρόνο, όσο συνεχίζεται ανεξέλεγκτη η οικοδόμηση και τα δάση παραδίδονται στους επιχειρηματίες».

Ο Στ. Σκοπελίτης στην περιοδεία του συνομίλησε με πολλούς κατοίκους και καταστηματάρχες για τις ζημιές που υπέστησαν και κυρίως οι επαγγελματίες, τόσο σε εμπόρευμα όσο και στα ίδια τα μαγαζιά. Οργισμένοι μίλησαν για την κοροϊδία των 600 ευρώ που έγινε γνωστό ότι θα λάβουν για αποζημίωση. «Πρέπει να σας δοθεί άμεση και πλήρη αποζημίωση από την πολιτεία, γιατί αυτή είναι υπεύθυνη για την καταστροφή που πάθατε. Πρέπει όμως ταυτόχρονα να απαιτηθεί να παρθούν και άμεσα μέτρα και να γίνουν τα απαραίτητα έργα, γιατί στην επόμενη βροχή θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα», επισήμανε ο βουλευτής.

  • Η βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Πειραιά, Βέρα Νικολαΐδου, θα περιοδεύσει σήμερα Σάββατο, στις περιοχές της Σαλαμίνας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ