Τετάρτη 30 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Χρυσοφόρες «εκδρομές»...

«Ο καθένας είναι ατομικά υπεύθυνος όταν εκθέτει τον εαυτό του σε κινδύνους που ξεπερνούν τα όριά του. Ωστόσο, η κύρια ευθύνη βαρύνει τους διοργανωτές της πεζοπορίας, που με περισσή επιπολαιότητα και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το βαθμό δυσκολίας της "εκδρομής" και τις περιορισμένες ικανότητες των εκδρομέων αγνόησαν προφανώς για να μη χάσουν τα χρήματα (...) η επιχείρηση που οργάνωσε την πεζοπορία είναι φάντασμα, στεγάζεται στη διεύθυνση ενός δικηγορικού γραφείου, ο εξοπλισμός της περιορίζεται σε ένα φαξ και ένα κομπιούτερ» (το θέμα στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

...και «αρπαχτές» με τη ζωή του άλλου

«Απ' τα σαλόνια στα μαρμαρένια αλώνια. Μια τέτοια ...απόσταση καλούνται να καλύψουν πολλές φορές όσοι συμμετέχουν στα extreme sports και αυτό ξεπερνά τα όρια του υψηλού ρίσκου όταν γίνεται χωρίς την καθοδήγηση ανθρώπων με μακρά θητεία, αυστηρή εκπαίδευση και συνείδηση του έργου τους» (οι επισημάνσεις από τον Κ. Τσιβελέκα στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η φύση δεν εκδικείται

«"Η φύση εκδικείται" λένε αναπαράγοντας τη φράση - κλισέ οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων. Η φύση δεν εκδικείται, δεν έχει συναισθήματα ανθρώπινα, η φύση αντισταθμίζει και ισορροπεί. Αντίθετα με εμάς που θεωρήσαμε το περιβάλλον κάτι σαν προγονικό οικόπεδο που φυσικά μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε» (ο Μάκης Δεληπέτρος στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Απλά, παράγει «υπεραξίες»

«Μπίζνες πολλών εκατομμυρίων ευρώ βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στα Νότια Προάστια των Αθηνών, σε μια ακτίνα που ξεκινά από τον Πειραιά και φτάνει μέχρι και τη Βουλιαγμένη και οι οποίες φιλοδοξούν να μετατρέψουν την παραλιακή οδό ...σε Μονακό υποσχόμενες σημαντικές υπεραξίες» (το θέμα στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ